Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Csornai delegáció az Utazás kiállításon

Új színfolttal gazdagodott a 2013-as Utazás kiállítás a Hungexpo területén: idén Csorna is reprezentálta kulturális, valamint  idegenforgalmi  és gasztronómiai értékeit. – Nagy boldogsággal tölt el bennünket, hogy kis városunk is képviseltetheti magát ezen a nagy rendezvényen. „Elhoztuk” Csornáról az iparművészeinket, a kézműveseinket, a virágkötőnket, a népművelőnket, a Pántlika táncegyüttest és a premontrei rendházat – mondta Kenesei Gáborné. Az alpolgármester szerint a település évről évre egyre szélesebb kínálattal mutatja be érdeklődésre számot tartó adottságait és hagyományait a rendezvényeken. A csornai képviselő úgy gondolja, hogy a február 28 és március 3-a között megrendezett programra valóban több napot kell szánni, hisz nagyon sok időt igényel a hatalmas terület bejárása.  Az új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodott csornai delegáció az első, ún. szakmai napon vett részt a budapesti vásárközpont rendezvényén. – A fáradtságot félretesszük, és bennünket csak a lelkesedés visz előre. Reméljük, hogy a látogatást minden évben  meg tudjuk ismételni – tette hozzá Kenesei Gáborné.

A Rábaköz Leader Vidékfejlesztési Egyesület ötödik alkalommal vett részt Közép-Európa legnagyobb idegenforgalmi és turisztikai rendezvényén. Hutflesz Mihály megjegyezte: a fejlődés töretlen, hiszen eleinte csak az egyes kapuvári projektek biztosították a tájegység bemutatkozásához szükséges anyagi hátteret, az utóbbi években pedig egyre több város és község vesz részt a kiállításon. Az egyesület elnökhelyettese örül annak, hogy idén mások is felismerték a vásárban rejlő lehetőségeket, ezért csapatosan reprezentálták magukat a nyugat-dunántúli  régió 200 m2-es standján.
Beküldés dátuma: 2013. 03. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.