Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Csorna Szolgálatáért Díj adományozása a Semmelweis-nap alkalmából

Dr. Bognár István gyermekorvos több évtizedes munkájával kiérdemelte a csornaiak elismerését. Negyvenhat éve dolgozik orvosként, ebből harminckilenc éve Csornán. Az érettségi megszerzése után Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen folytatta tanulmányait, ahol professzorai hatására döntött úgy, hogy gyermekgyógyász lesz. Először Tatabányán, majd három évig az esztergomi kórház gyermekosztályán dolgozott. Nagy tudással rendelkezik. Egyénisége, emberismerete elismerésre méltó. Generációkat gyógyított lelkiismeretesen, alázattal. Munkája során figyelemmel kísérte a csornai gyermekek fejlődését. Első betegei ma már unokáikat viszik hozzá bizalommal. Dr. Bognár István a gyógyító tevékenységét fáradhatatlanul, magas színvonalon nagy figyelemmel végzi. Rendszeresen képzi magát, 1996-ban közgazdasági orvosi oklevelet szerzett. Tíz évvel ezelőtt jogi szakokleveles orvosi képzésen vett részt.Dr. Ruzsicska Tibor főorvos a szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett diplomát. Rendszeresen publikált, többnyire a Magyar Nőorvosok Lapjában. A megyében és országosan is a szakmai rendezvények rendszeres előadója volt. Egyéb magyar és angol nyelvű publikációi és prezentációi mellett itthon és külföldön egyaránt, a mai napig továbbképzések és kongresszusok rendszeres látogatója. Több mint négy évtizede dolgozik Csornán. Osztályvezető főorvosi kinevezését  követő időszakban időt és energiát nem kímélve szervezte át az osztály munkarendjét, és vezetett be számos új diagnosztikai és terápiás eljárást. Dr. Ruzsicska Tibor a város életében meghatározó személyiség, akinek szakmai és hivatásbeli tekintélyét mindenki elismeri, általános nagy tisztelet övezi. A Rábaközben szinte nincs olyan család, akivel nem került kapcsolatba. Magas szintű szakmai munkájával Csorna város és vonzáskörzetének gyógyító-megelőző egészségügyi ellátását mind a mai napig szolgálja.
Beküldés dátuma: 2010. 07. 14.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.