Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Cserpes Laura bejutott A dal 2013 döntőjébe!

Az eurovíziós dalfesztivál az egyik legnagyobb nemzetközi zenei esemény a kontinensen, amelyet minden évben megrendeznek. Magyarországon 244 pályamű érkezett a versenyre, melyekből a zsűri kiválasztotta azt 30 dalt, amelyet három nemzeti elődöntő keretében mutatott meg a közönségnek.
Cserpes Laura pályafutása második öná-ló dalával indult el a versenyen. Az első elődöntőn a zsűrit teljesen elvarázsolta produkciójával, sőt az egyik legerősebb dalnak és a legszebb előadásnak tartották. A közönség azonnal a szívébe zárta  a 24 éves kapuvári lányt, aki rengeteg biztató levelet kapott, és a középdöntőn a közönség juttatta tovább a fináléra.
Laura elmondása szerint – az elmúlt napokban átélt felemelő pillanataiban – a legnagyobb erőt az adta számára,  amikor rajongóival közösségi oldalán találko-zott. Rengeteg levelet kapott olyan emberektől, akik hosszú ideje küzdenek valamilyen problémával, és számukra ez a dal jelentette a lelki segítséget.
2013. március 2-án (szombaton) 20.15-kor az M1 közvetíti a magyarországi döntőt, amelyen 8 versenyző mutatja be még egyszer produkcióját a zsűrinek. Ebből a 8 versenyzőből négyet szakmai szempontok figyelembevételével a zsűri választ ki, és ebből a négyből dönti el a közönség SMS-szavazatok útján, hogy ki képviselje hazánkat májusban a Svédországban rendezendő nemzetközi versenyen.

AMENNYIBEN  LAURA OTT LESZ A LEGJOBB NÉGY KÖZÖTT, SZAVAZZUNK A RÁBAKÖZI VERSENYZŐRE!
Beküldés dátuma: 2013. 02. 28.

Kapcsolódó hírek

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

További hírek

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.

 • Értékteremtő időutazás a családfakutatás

  Hazánkban tizennyolc általános és középiskolai tanár kapott arra lehetőséget, hogy idén februárban az ELTE-n tegye közkinccsé módszertani és tudományos eredményeit.

 • Fogászati kezelőegységet adtak át Bágyogszováton

  A fiatalok szívére nem lehet hatni, így később is előfordulhat, hogy szülőfalujukon kívül találja meg őket a szerelem, ezért valamelyik nagyvárosban képzelik el a jövőjüket.