Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Cserpes Laura bejutott A dal 2013 döntőjébe!

Az eurovíziós dalfesztivál az egyik legnagyobb nemzetközi zenei esemény a kontinensen, amelyet minden évben megrendeznek. Magyarországon 244 pályamű érkezett a versenyre, melyekből a zsűri kiválasztotta azt 30 dalt, amelyet három nemzeti elődöntő keretében mutatott meg a közönségnek.
Cserpes Laura pályafutása második öná-ló dalával indult el a versenyen. Az első elődöntőn a zsűrit teljesen elvarázsolta produkciójával, sőt az egyik legerősebb dalnak és a legszebb előadásnak tartották. A közönség azonnal a szívébe zárta  a 24 éves kapuvári lányt, aki rengeteg biztató levelet kapott, és a középdöntőn a közönség juttatta tovább a fináléra.
Laura elmondása szerint – az elmúlt napokban átélt felemelő pillanataiban – a legnagyobb erőt az adta számára,  amikor rajongóival közösségi oldalán találko-zott. Rengeteg levelet kapott olyan emberektől, akik hosszú ideje küzdenek valamilyen problémával, és számukra ez a dal jelentette a lelki segítséget.
2013. március 2-án (szombaton) 20.15-kor az M1 közvetíti a magyarországi döntőt, amelyen 8 versenyző mutatja be még egyszer produkcióját a zsűrinek. Ebből a 8 versenyzőből négyet szakmai szempontok figyelembevételével a zsűri választ ki, és ebből a négyből dönti el a közönség SMS-szavazatok útján, hogy ki képviselje hazánkat májusban a Svédországban rendezendő nemzetközi versenyen.

AMENNYIBEN  LAURA OTT LESZ A LEGJOBB NÉGY KÖZÖTT, SZAVAZZUNK A RÁBAKÖZI VERSENYZŐRE!
Beküldés dátuma: 2013. 02. 28.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.