Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Császár Vajk a gartaiak érdekeit képviseli

A kapuvári önkormányzat (Fidesz-KDNP) tagja úgy érzi, ebben a ciklusban erre meglesz a lehetősége. A korábbi években külsős pénzügyi bizottsági tagként belelátott a település közügyeibe, az elmúlt négy esztendőben pedig az ügyrendi és kommunikációs feladatokkal foglalkozott, a Győr megyei közgyűlésben pedig a területfejlesztési bizottságban fejtette ki tevékenységét. - Számomra ez egy tanulóidőszak, mert annak ellenére, hogy a minimális tapasztalatokat megszereztem, ez egészen más munka - fogalmazott a gartai városrész képviselője, aki szerint nem nőttek az önkormányzat lehetőségei az elmúlt hat hónapban. Császár Vajk fájlalja, hogy az év elején meghozott kötelező döntésekben olyan is szerepelt, amely “nem túl pozitív, és áremelésekről szól”, de a város működőképességének fenntartása érde-kében ezeket is meg kellett hozniuk. A nyilatkozó úgy véli, képviselőtársai figyelembe veszik az ötleteit és bevonják a döntés előkészítésbe, a bizottsági üléseken, valamint a frakció megbeszélésein szintén számításba veszik a véleményét.
Beküldés dátuma: 2011. 04. 20.

Kapcsolódó hírek

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

További hírek

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.

 • Értékteremtő időutazás a családfakutatás

  Hazánkban tizennyolc általános és középiskolai tanár kapott arra lehetőséget, hogy idén februárban az ELTE-n tegye közkinccsé módszertani és tudományos eredményeit.

 • Fogászati kezelőegységet adtak át Bágyogszováton

  A fiatalok szívére nem lehet hatni, így később is előfordulhat, hogy szülőfalujukon kívül találja meg őket a szerelem, ezért valamelyik nagyvárosban képzelik el a jövőjüket.