Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Családi nap a csornai Széchenyiben

Még a rossz idő beállta előtt családi napot szerveznek a csornai Széchenyi iskolában. Idén ősszel nyolcadik alkalommal várták a gyerekeket és szüleiket az iskolába.

A résztvevőket nem kellett noszogatni, mert nagyon szívesen eljöttek a rendezvényre – mesélte Szabóné Varga Valéria. A pedagógusok fontosnak tartják a tanórán kívüli szabadidős tevékenységet, melynek hasznos eltöltéséhez az iskola is hozzájárul. A mindennapi munka és tanulás mellett jól esik a szülőknek és a gyermekeknek, hogy játék, valamint sport közben találkozhatnak a tanárokkal. A legnépszerűbb programokon nem változtatnak, ezért ezek visszatérő elemei a rendezvénynek, ugyanakkor a szervezők évről évre újdonsággal is szolgálnak a diákoknak.
Tompos Ildikó szerint a gyerekek teljes mértékben ki tudnak kapcsolódni a játékos foglalkozásokon, így ha rövid időre is, de sikerül megfeledkezniük iskolai kötelezettségeikről. A szülők hasonlóan éreznek, mert munka után nekik is jól esik az önfeledt szórakozás.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 20.

Kapcsolódó hírek

  • Átadták a Csorna Város Érdemes diákja elismeréseket

    Csorna Város Önkormányzata Érdemes diák kitüntető címet adományoz azon végzős tanulóknak, akik tantestületük javaslata alapján tanulmányi munkájukkal, sporteredményeikkel vagy közösségi munkájukkal kiemelkedő teljesítmény nyújtottak az általános iskola évei alatt.

További hírek