Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Családi nap a csornai Széchenyiben

Még a rossz idő beállta előtt családi napot szerveznek a csornai Széchenyi iskolában. Idén ősszel nyolcadik alkalommal várták a gyerekeket és szüleiket az iskolába.

A résztvevőket nem kellett noszogatni, mert nagyon szívesen eljöttek a rendezvényre – mesélte Szabóné Varga Valéria. A pedagógusok fontosnak tartják a tanórán kívüli szabadidős tevékenységet, melynek hasznos eltöltéséhez az iskola is hozzájárul. A mindennapi munka és tanulás mellett jól esik a szülőknek és a gyermekeknek, hogy játék, valamint sport közben találkozhatnak a tanárokkal. A legnépszerűbb programokon nem változtatnak, ezért ezek visszatérő elemei a rendezvénynek, ugyanakkor a szervezők évről évre újdonsággal is szolgálnak a diákoknak.
Tompos Ildikó szerint a gyerekek teljes mértékben ki tudnak kapcsolódni a játékos foglalkozásokon, így ha rövid időre is, de sikerül megfeledkezniük iskolai kötelezettségeikről. A szülők hasonlóan éreznek, mert munka után nekik is jól esik az önfeledt szórakozás.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 20.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Egy éve alakult újjá Kapuvár Város Fúvószenekara

  Az előrevivő céloknak megtartó ereje lehet egy amatőr csapat életében – mondta Kőszegi-Németh József.

 • Import helyett magyar hagyma kerüljön a boltokba

  Családi János a zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozó rábaközi gazdák jelenlegi helyzetét elemezte, de azt is elmondta, hogy milyen jövő várható az ágazatban.

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.