Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Benépesült a sopronnémeti futballpálya

Éles kontrasztot mutatott, amikor kameránkkal helyszínt váltottunk, legalábbis a hangerőt illetően nagy volt a különbség: az erotikával fűtött, hastáncosoknak ritmust szolgáltató zajos sátor után a falu határában csordogáló Keszeg-ér partjához értünk, ahol épp elindultak a kenusok. Itt inkább a nap hevítette a kedélyeket. A főzőversenyen indulók sem fáztak kevésbé: idén több mint húsz csapat nevezett be, s nemcsak a közeli településekről, hanem a megye többi részéről is kedvet kaptak az ebédkészítéshez. Bognár Sándor szerint a legtöbben nem csinálnak presztízst a helyezésekből, hanem egyszerűen jól érzik magukat a szabadban.
Az íjászok bemutatóját a csornai fúvószenekar egyórás műsora követte. A kulturális programkavalkádban jól megfért egymással a különféle stílusú tánc, valamint a harmonikás műsora. A kutyás bemutató mindig leköti a közönséget, és az esti bál előtt várták még a Dupla kávé csapatát. – A szervezési munka oroszlánrészét az önkormányzat vállalta, azonkívül sokat segített a Sopronnémeti Jövőjéért Egyesület, akik a lebonyolításban is részt vettek – közölte a polgármester. Hat éve tart a testvértelepülési kapcsolat a szlovák Kismácséddal, és táncosaik szívesen előadták a galántai járásra jellemző táncukat.
Beküldés dátuma: 2011. 09. 07.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.