Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Beleden újabb beruházással indulhat a 2021-es esztendő

A beledi önkormányzat nemrég kapta a jó hírt: 30 millió forintot nyertek az idei tartalékkeret terhére a Magyar Falu Program egyik év közben beadott, a művelődési központ részleges felújítására vonatkozó pályázaton.

A beruházás 2021-ben indulna. A városvezetés praktikus okok miatt minél előbb szeretné megindítani a munkát, mert az építési árak napról-napra, hétről-hétre emelkednek, ráadásul a 2020 végéig lezárt projektek után, rögtön év elején neki tudnának állni.
Az épületkomplexum teljes rendbetételéhez tetemes összegre lenne szükség, s mivel a pályázat maximum 30 millió forint támogatást tesz lehetővé, olyan tervet készítettek, mely még belefér a projekt költségvetésébe.
– Így került szóba a vizesblokkok felújítása, a negyven évnél is régebbi elemek, alkatrészek cseréje. Nem a városhoz méltó a mellékhelyiségek állapota, ezenkívül korszerűsíteni kell a fűtési rendszert is. Szintén a projekt része az elmaradt nyílászárók cseréje – magyarázta Major Jenő. A polgármester hozzátette: az ablakok és az ajtók nagy részét két korábbi projekt keretében már kicserélték, ezért szeretnék, ha a többi is sorra kerülhetne.

Beküldés dátuma: 2020. 12. 30.

Kapcsolódó hírek

További hírek