Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Beled képviselő-testülete alig változott

A szeméthegyek mindig szúrták a szemét, így Szupinger Tamás az elkövetkezendő öt esztendőben is résen lesz. Zsiray Dénest mindig foglalkoztatták a közösség dolgai, ezért alig várja, hogy újból Beledért dolgozhasson. Tömböly Ildikó segítőkészségről vált ismertté a településen.

A beledi választók többsége elégedett a képviselő-testület eddigi tevékenységével, hiszen alig történt változás a helyhatóság összetételében. Szupinger Tamás a választópolgároktól ismét bizalmat kapott, ezért az újonnan bejutott képviselő megköszönte a rá adott voksokat. a testületi ülésen hozott döntéseket mindig alapos felkészülés előzte meg. A bizottsági meghallgatásokon néha heves vita alakult ki a képviselők között, de a testület elé már a kiforrott, és a véleményekkel alátámasztott érvek hangoztak el.
A képviselő szívügye a „szemétügy”.
– Nem mindegy, hogy milyen környezetben élünk, de annak tisztán tartásában a lakosságnak is partnerként kell közreműködnie. Ígéretet kaptunk arra, hogy januártól mindenféle hulladékot el tudunk helyezni a hulladékudvarban – fogalmazott Szupinger Tamás, aki a családi vállalkozásban korán megtanulta, hogy a bevételek tükrében tervezhetik csak a kiadásokat.
Szupinger Tamás örül annak, hogy Tömböly Ildikó személyében hölgy taggal bővült a helyhatóság. Az újonnan megválasztott képviselő igyekszik rászolgálni a bizalomra. Családjával Mihályiból került Beledbe, ahol gyermekkorát töltötte, ezért sok ismerősre, barátra tett szert. A korábban menetlevél-ellenőri, majd titkárnői feladatokat ellátó hölgy jelenleg szállításvezetőként dolgozik. A segítőkész képviselő eddig is napi kapcsolatban volt az emberekkel, akik szívesen fordulnak hozzá ügyes-bajos dolgaikkal.

Az újraválasztott Zsiray Dénes nevéhez fűződik a beledi Glóbusz nap megszervezése. A közélet iránt érdeklődő képviselő szívesen folytatja a munkát, s nem csak településén, hanem szűkebb lakókörnyezetében is élvezi az emberek bizalmát. Az elkövetkezendő években ugyanúgy szeretnék megrendezni a közkedvelt nyári programot, de számítanak a polgármesteri hivatal segítségére is. Az aktuális feladatok megoldásában Zsiray Dénes képviselőtársai mindig partnerek voltak, ezért a későbbiekben is számít az együttműködésükre.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 28.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.

 • Értékteremtő időutazás a családfakutatás

  Hazánkban tizennyolc általános és középiskolai tanár kapott arra lehetőséget, hogy idén februárban az ELTE-n tegye közkinccsé módszertani és tudományos eredményeit.

 • Fogászati kezelőegységet adtak át Bágyogszováton

  A fiatalok szívére nem lehet hatni, így később is előfordulhat, hogy szülőfalujukon kívül találja meg őket a szerelem, ezért valamelyik nagyvárosban képzelik el a jövőjüket.