Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Az országos verseny jó erős középmezőnyében végeztek a kapuvári diákok

Az “Apáczai Csere János tehetségkutató komplex természettudományi tanulmányi verseny” országos döntőjén 13. helyezést szerzett a kapuvári Széchenyi-iskola csapata: Kurcsics Máté, Fuhrmann Krisztina és Madarasi Réka. A többfordulós verseny tizenöt diából álló “beugró” feladatának összeállítását széles kutatómunka előzte meg. Biológia és földrajz tárgyakból Nagy Zoltánné segítette a gyerekek felkészülését, a számítógépes prezentáció elkészítésében pedig Novits László, Czanik Ferenc és egy volt diák, Varga Tamás vett részt. Az országos bajnokságot az egészséges életmód témakörében hirdették meg, mely a biológia, a földrajz, a fizika, a kémia és a technika tárgyakat érintette. A versenyzőket a reáltárgyakból felkészítő Kleizerné Kocsis Mária elmondta, hogy a mostani csapatot alkotó tanulók valamennyien nyolcadikasok, ezért jövőre új összetételű versenyzői gárda szervezésébe fognak.

Beküldés dátuma: 2011. 05. 25.

Kapcsolódó hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

További hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

 • Mozgalmas élet Vásárosfaluban

  Vásárosfalu önkormányzata lehetőségeihez képest jelentős összeggel támogatja a civileket, de nagy segítséget jelent a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összeg is.

 • A kónyiak óvják egészségüket

  Száznál több érdeklődő kísérte figyelemmel az idén megrendezett kónyi egészségnapot. A szakemberek örülnek annak, hogy az emberek egyre tudatosabban ügyelnek testi és lelki épségük megőrzésére.

 • Őszinte beszédre vágynak a csalódott emberek

  Szél Bernadett ígérete szerint 2018 áprilisában nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra készülhet az ország, amennyiben az LMP megkapja a szükséges számú szavazatokat.

 • A cél világos: továbbra se kelljen befogadni illegális migránsokat Magyarországra

  A több mint 1,7 millió aláírás megkérdőjelezhetetlenné teszi a kormány álláspontját: hazánk nem ért egyet Brüsszel migránsok betelepítésére vonatkozó tervével.