Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Az országos döntőn megyénket képviselték

A Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium hatodik korcsoportos kéziladacsapatának tagjai mind az öt mérkőzésen harciasan küzdöttek, melyből hármat megnyertek. A kapuváriakkal egy csoportba kerültek a végül második helyezést elérő békéscsabaiak, így rajtuk nem tudtak felülkerekedni. Az ötödik-hatodik helyért folyó küzdelemben Kazincbarcikától kikaptak, viszont az ajkaiakat, a mezőtúriakat és a zalagerszegieket  megverték. Timár Orsolya testnevelő Molnár Regina teljesítményét száz százalékosra értékelte, hisz végig ő dobta a hétmétereseket, amelyek nagy része betalált a kapuba. A kézilabdások felkészítője mindegyik játékossal elégedett volt. Dukai Flóra – aki a csapat egyetlen kapusa – szenzációs védéseket mutatott be, ziccereket fogott és hétmétereseket hárított. A kapuvári gimnázium csapatának kiváló teljesítményéhez mindenki hozzájárult.
Beküldés dátuma: 2012. 05. 02.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Állandóság és megújulás a 16. alkalommal megrendezett beledi pünkösdi fesztiválon

  Beled polgármestere szerint a hosszú idő óta népszerű rendezvényt két dolog biztosan pozitív irányba befolyásol: az egyik, hogy jól kiválasztott állandó időponthoz kötődjön, a másik pedig az, hogy időnként meg tudjon újulni, s nemcsak a változatosság miatt, hanem az észszerűség, szükségszerűség elve mentén is.

 • Creative Chef: Apa és lánya jól kifőzték

  – Meg sem próbálom utánozni, mert nem tudnám megcsinálni ugyanilyenre, rosszabbra meg nincs értelme – mondta Nagy Ottó, miután közös főzésbe kezdett lányával Eszterrel.

 • Pörögnek az események Kapuváron

  Hámori György nyári eleji interjújában nemcsak a legutóbb rendezett városi programoktól beszélt, hanem arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen önerős beruházások várhatóak még a közeljövőben.

 • A sportra alapozza jövőjét az országos dobogós helyezést elért kapuvári atléta

  Varga Milán, az országos atlétikai verseny harmadik helyezettje az eddigieknél is magasabb szinten szeretné folytatni az atlétikát, így ennek megfelelően választotta ki a középiskolát.

 • Minibölcsődét avattak Farádon

  Farádon vidám gyerekzsivaj tölti be az egykor némaságra ítélt, lakatlan házat. Egyelőre minibölcsőde működik a felújított épületben, de idővel akár még több kislány és kisfiú népesítheti be a helyiségeket.