Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Az országgyűlési képviselő szeretné távol tartani az LMBTQ propagandát a környékbeli gyerekektől

Gyopáros Alpár a rábaközi média munkatársainak tartott sajtótájékoztatón a 2022-re tervezett népszavazásról beszélt. Elmondta, hogy
a referendum egyedi az Európai Unióban abban az értelemben, hogy a kontinensen elsőként a magyar emberek dönthetnek a gyermekvédelmi kérdésben.

2022 tavaszán – akár az országgyűlési választásokkal egy időben – sor kerülhet a kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi tárgyú népszavazásra.

Gyopáros Alpár a referendum fontosságára hívta fel a figyelmet, megemlítve a 2016-os őszi népszavazást, amikor a migráció témájában nyilváníthatták ki véleményüket az állampolgárok.
Az országgyűlési képviselő szerint azért is jó példa az öt évvel ezelőtti népszavazás, mert az emberek néha úgy érzik, hogy az egész ország sorsát érintő, tőlük távolabb álló dolgokban foglalhatnak állást. Való igaz, hogy 2016-ban a migránsok közvetlenül nem veszélyeztették a magyarok mindennapi életét, de mindenki élénken emlékezett az egy évvel korábbi, déli határkerítés megépítését megelőző eseményekre: Merkel hívó szavára migránsok tömege vonult át Magyarországon keresztül Németország felé.
– Másrészt épp aktuális volt a téma, ami szerint Brüsszel rá akarta kényszeríteni Magyarországra és az Európai Unió tagállamaira a kötelező betelepítési kvótákat. Az akkori népszavazáson a magyar emberek döntő többsége megerősítette a magyar kormányt abban, hogy nemet mondjunk Brüsszel terveire. Ennek köszönhető, hogy a mai napig nincsenek migránsok a Rábaköz és Sokoróalja utcáin – fogalmazott az országgyűlési képviselő.

Gyopáros Alpár – visszatérve a 2022-es népszavazásra – elmondta, hogy miről fog szólni, vagyis miről lehet majd dönteni. A fő kérdés: Kik határozhatják meg, hogy miként neveljük gyermekeinket? Ki adhat szexuális nevelést gyermekeinknek?
Magyarország kormányának határozott álláspontja: a szexuális nevelés kizárólag a szülő joga, illetve dolga, ezenkívül senki másé.
– A magyar kormány lefolytatott egy nemzeti konzultációt többek közt ebben a témában is. A résztvevők elég világos üzenetet küldtek arra vonatkozóan, hogy egyetértenek a kormánnyal ebben a kérdésben, vagyis a szülő joga gyermekek ilyen irányú nevelése – szögezte le az országgyűlési képviselő. A válaszadók 97 százaléka nyilvánította ki ezt a véleményt – tette hozzá. Szerinte napi szinten érezhető, hogy Brüsszel és az Európai Unió különböző intézményei, a Soros-hálózat által finanszírozott szervezetek megpróbálnak nyomást gyakorolni a magyar kormányzatra, sok esetben még zsarolni is, hogy az LMBTQ (másság + különleges szexuális irányultság) propagandát beengedjék az oktatási intézményekbe. A nyugati médiákban már megjelentek a politikai támadások, de azon túl is számokkal mérhetőek a Magyarország elleni kötelezettségszegési eljárások. A politikus úgy véli, hazánkat azzal zsarolja az Európai Unió, hogy a szerződés szerint járó uniós támogatásokat visszatartja.
– Nemcsak külföldről engednék be az óvodákba és az iskolákba az LMBTQ propagandát, mert bizony a magyar baloldal is ezt teszi. Két dolgot szeretnék ezzel kapcsolatban felidézni. A Momentum azóta már leváltott elnöke, Fekete-Győr András egészen világosan kinyilatkoztatta egy rádióbeszélgetésben, hogy transzszexuálisoknak is engedné, hogy szexuális felvilágosító órákat tartsanak a gyerekeknek. De itt van Márki-Zay Péter, aki a BBC-nek nem olyan régen egy rádióinterjúban fejtette ki, hogy amennyiben ő lenne Magyarország miniszterelnöke, azonnal eltörölné az Országgyűlés által elfogadott gyermekvédelmi törvényt – hangzott a csornai sajtótájékoztatón.

A népszavazás eredményességéről Gyopáros Alpár nem csupán a Rábaköz és Sokoróalja országgyűlési képviselőjeként, hanem két kislány édesapjaként mondta el személyes véleményét. Reméli, hogy a népszavazásnak olyan eredménye lesz, amely szerint a magyar állampolgárok újra megerősítik a kormányt abban, hogy meg kell védeni az erőszakos LMBTQ propagandától a gyernekeket.
A politikus ismét visszautalt 2016-ra, amikor a magyarok döntő hányada megakadályozta, hogy migránsok jelenjenek meg akár a mi településeinken is.
2022-ben a magyar emberek megakadályozhatják, hogy beférkőzzön a rábaközi és sokoróaljai óvodákba, iskolákba az erőszakos LMBTQ-propaganda. – Adja Isten, hogy így legyen – fűzte hozzá reménykedve Gyopáros Alpár.

Beküldés dátuma: 2021. 12. 13.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés