Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Az iskola pontos leképezése a társadalomnak

Napjaink rohanó életmódja, a megélhetésért vívott küzdelem mind-mind nagy kihívások elé állítja az iskolai munkát. A József Attila Általános Iskola átadásának 30. évfordulóját nemrég ünnepelték Bágyogszováton. Szöllősi Imréné igazgató beszédében rámutatott: a tegnap és a holnap között megálljt parancsolnak az ünnepek, melyek életünk ritka pillanatai. A település oktatási intézményében idén január óta változatos programokkal tették emlékezetessé a jubileumot. Minden tanuló viselheti az iskola kitűzőjét, farsang idején diákdiri-választást, a költészet napja alkalmából pedig  versmondóversenyt rendeztek. A diákok munkáiból kiállítást és vásárt szerveztek, valamint megjelent az iskola történetét – a teljesség igénye nélkül – összefoglaló kiadvány. Az igazgató reményét fejezte ki, hogy a gálaműsoron bemutatott értékek az elődökhöz méltóvá teszik az intézményben tanuló diákokat és dolgozó pedagógusokat.
Beküldés dátuma: 2011. 06. 29.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.