Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Az ifjúsági egyesület is jelen volt az ikrényi családi napon

Tíz-tizenöt helyi fiatal alapította az 1997 óta működő Ikrényi Ifjúsági Egyesületet, melynek tagjai a falujukért akarnak tenni. Hogy ez pontosabban mit jelent, az ikrényi családi napon Páros Szabolcs mondta el: a település szépítését, valamint aktív közösségé kovácsolni a helyben élő fiatalságot. Az önkormányzati támogatásból, a tagdíjakból és a pályázati forrásokból magát fenntartó egyesület elnöke úgy véli, azért nehéz a feladat, mert mire “kifut”a középiskolás korosztály, új tagokkal kezdhetik előről. A tizenöt-húsz állandó létszámmal rendelkező csoport a környező településekkel, valamint a határon túli ifjúsági egyesületekkel is tartja a kapcsolatot. – Igyekszünk minden rendezvényen  ott lenni, és segíteni a falut – jelezte Páros Szabolcs. Elmondta, hogy nagyszabású változás előtt áll az egyesület, és az újonnan csatlakozó tagokkal megismertetik a pályáztatási rendszert.
Beküldés dátuma: 2011. 06. 29.

Kapcsolódó hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

További hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

 • Mozgalmas élet Vásárosfaluban

  Vásárosfalu önkormányzata lehetőségeihez képest jelentős összeggel támogatja a civileket, de nagy segítséget jelent a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összeg is.

 • A kónyiak óvják egészségüket

  Száznál több érdeklődő kísérte figyelemmel az idén megrendezett kónyi egészségnapot. A szakemberek örülnek annak, hogy az emberek egyre tudatosabban ügyelnek testi és lelki épségük megőrzésére.

 • Őszinte beszédre vágynak a csalódott emberek

  Szél Bernadett ígérete szerint 2018 áprilisában nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra készülhet az ország, amennyiben az LMP megkapja a szükséges számú szavazatokat.

 • A cél világos: továbbra se kelljen befogadni illegális migránsokat Magyarországra

  A több mint 1,7 millió aláírás megkérdőjelezhetetlenné teszi a kormány álláspontját: hazánk nem ért egyet Brüsszel migránsok betelepítésére vonatkozó tervével.