Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Az egyediség hangsúlyozása dominál az új egészségturisztikai elképzelésekben

Hámori György kapuvári polgármestert  az Új Széchenyi Terv első fejezetének egészségiparról szóló koncepciója érdekelte legfőképp, ezért erről folytattak baráti beszélgetést. A helyi gyógyfürdő és az egyedi angiológiai kezelés tökéletesen illeszkedik a kormány egészségfejlesztésről alkotott, “gyógyító Magyarország” elképzeléseihez, amelyekkel a város ráadásul  megalkotta saját márkáját. A Kormány mostani elgondolása nem abból indul ki, hogy minden áron meg kell tölteni a szállodai férőhelyeket, hanem az egyedi szolgáltatásokkal idecsábított turisták óhatatlanul igénybe fogják venni a szobákat, az apartmanokat. - Az Új Széchenyi Terv jelenlegi formájában vitairat, ehhez szeptember 15-éig várjuk a javaslatokat - fogalmazott a helyettes államtitkár. A beérkezett indítványokból készül el az átfogó stratégia, melyet programokká, pályázatokká bontanak le. Dr. Horváth Endre az ígérte, hogy 2011 januárjától adhatják be pályázataikat az önkormányzatok, valamint a kis- és közepes vállalkozások.
Beküldés dátuma: 2010. 09. 08.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.