Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Az egészségturizmus fellendülését várják

A Fidesz-KDNP jelöltje szerint Kapuvár fejlődését nemcsak a város vezetése tudja pozitív, illetve negatív irányba befolyásolni, mert sok múlik azon, hogy a pályázati pénzeket mire adják. Szépül a város, pályázati forrásból újulnak meg a régi épületek, a vállalkozók pedig lakóépületeket építenek. A Fő tér és környéke jóval tetszetősebb, de a Gartai és a Házhelyi városrészen is készültek parkok és játszóterek - szögezte le a képviselő. Az egészségügy elkötelezett híve jobban szeretné, ha a kapuvári kórházban megint lennének aktív ágyak, persze azért örül az intézmény fejlődésének. - Örülünk neki, hogy szép új kórház épült, hogy a rehabilitációs részleg kifejlődött, a járóbeteg-rendelés korszerű épületet kapott, amit előbb-utóbb sikerül belakni - sorolta a pozitívumokat dr. Puhl Imre. Szerinte az önkormányzat sosem lehet olyan elégedett, hogy a karosszékben hátradőlve figyelje az eseményeket, ezért minden területen lehetne többet tenni. A legfontosabbnak az élhető város kialakítását tartja: járható utakat és járdákat szeretne, a hatékony csapadékvíz-elvezetést. A település kitörési pontjának az egészségturizmus fellendülését tekinti: a szénsavgázas kezelés elterjedését, a gyógyvíz adta lehetőségek kihasználását, a Hanság természeti kincseinek megismertetését, a  kerékpárút megkezdett bővítését, valamint az Ipari Park mind jobb kihasználását.
Beküldés dátuma: 2011. 04. 27.

Kapcsolódó hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

További hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

 • Hűtőház alapkőletétele Csornán

  Hazánk egyik „éléskamrájában”, a Rábaközben működő mezőgazdasági vállalkozások munkájának gyümölcsét szerte az országban élvezik az emberek, ezért a Kormányzat kiemelt feladatának tekinti az élelmiszer ágazattal összefüggő cégek fejlesztését.

 • Tisztelet a falu legidősebb lakóinak

  A nagyszülők a családon belül hatalmas támogatást jelentenek az unokák nevelésében. A mindennapok során nemcsak a betűvetés elsajátításában segédkeznek, hanem példájukon keresztül megmutatják, mit jelent a hit ereje, amely átlendíthet a nehézségeken.

 • Szoboravató a reformáció 500. évfordulóján

  Isten igéje nélkül nincs élet – hangzott a Lutheri reformáció 500. évfordulója alkalmából rendezett hálaadó istentiszteleten.

 • „Megújuló Magyarországért” dolgozik az LMP

  Amikor az LMP arról beszél, hogy új rendszerváltásra lenne szükség, nemcsak arra gondolnak, hogy máshogy kellenne állni a gazdaságpolitikához, az oktatáshoz, az egészségügyhöz, hanem szerintük olyan politikusokra lenne szükség, akik nem tévesztik szem elől, hogy mi az igazi feladatuk a közéletben.