Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Az egészséges életmód és a környezet szeretete a rajzokon

Tóth László, a diszpécserszolgálat munkatársa szívesen bekapcsolódott a csornai Rákóczi iskola rajzórai munkájába, mert a tanulók épp azokon az alkotásokon dolgoztak, amelyeket a bevezetőben említett célból hoztak létre. A cég képviselője a város többi iskoláját is arra biztatta, hogy vegyenek részt az akcióban. Idén annyi változás történt az előbbiekhez képest, hogy külön indultak a művészeti és normál általános iskolák. Az előző években a legjobb alkotások készítői látogatást tehettek a győr-szabadhegyi víztoronyban, de mivel a csornai  rákóczisok mindig jól szerepelnek a versenyen, nekik ez már nem volt újdonság, ezért a Széchenyi téren rendezett koncertet kapták fődíjul. Továbbá értékes rajzeszközök és könyvek várnak a gyerekekre. A vízmű által szervezett nyílt napokon a tanulók kiegészíthetik környezetórai ismereteiket.
Közel 300 pályamű érkezett az idei rajzpályázatra, és ismét taroltak a csornai gyerekek – olvasható a Pannon-Víz Zrt. honlapján, ahol a legjobb alkotásokat is közölték: Az alsósok közül első lett a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központból Telekesi Tamás 4/b osztályos tanuló. A harmadik helyen végzett ugyancsak a Rákócziból Horváth Milán 4/b-s diák. Mindkettőjük felkészítő tanára  Balicsné Nagy Gabriella volt. A felsősök hasonlóan jól szerepeltek: Első helyre került Kocsis Felícia a 7/a-ból, valamint Kovács Barbara 6/b-s rákóczis tanuló. Őket szintén Balicsné Nagy Gabriella segítette a sikerhez. A zsűri különdíját érdemelte ki Csillag Alexandra 6/b osztályos diák.
Beküldés dátuma: 1970. 01. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Már a jövőre gondolnak: új kapuvári munkahelyek

  A Laurastar Services Kft. új kapuvári gyárához már most keresik a megfelelő készséggel, képességgel rendelkező leendő munkavállalókat, akik 2020-tól elfoglalhatják helyüket a folyamatos fejlődést mutató cég modern gyártósorainál.

További hírek

 • Már a jövőre gondolnak: új kapuvári munkahelyek

  A Laurastar Services Kft. új kapuvári gyárához már most keresik a megfelelő készséggel, képességgel rendelkező leendő munkavállalókat, akik 2020-tól elfoglalhatják helyüket a folyamatos fejlődést mutató cég modern gyártósorainál.

 • Minden a tervek szerint halad - Fejlesztések Kapuváron

  Egy város gazdasági erejét jelzi, ha sok mindent megold önerőből és nem kell kölcsönhöz folyamodnia – jegyezte meg Hámori György.

 • Nemzeti konzultáció a családok védelméről

  Magyarország kormánya az egyetlen az Európai Unióban, amely rendszeresen megkérdezi az embereket az egész nemzetet érintő, fontos döntések meghozatala előtt.

 • Csornán felkészültek a télies időjárásra

  Jelentős havazással idén év vége fele még nem kellett számolnia a lakosságnak, de az önkormányzat időben szeretne felkészülni a váratlan helyzetekre, ezért hó- és síkosság-mentesítésről tartottak nemrég sajtótájékoztatót a csornai városházán.

 • Eredményes esztendeje volt a kungfusoknak

  Cser István szerint sok edző és csapatvezető szívesen elfogadná a Kisalföldi Shaolin Kung-Fu SE versenyzői által elért idei eredményeket.