Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Az egészség jegyében töltötték a napot a széchenyisek

Legutóbb a környezet- és egészségvédelemmel foglalkoztak az iskolások - tudtuk meg Kerese Pálné pedagógustól. Mai szóhasználattal élve, az általános iskolások igazi teammunkában dolgozták fel a témaköröket. A negyvenöt perces órákon a fiatalok egyénileg, illetve csoportosan oldották meg a feladatokat, s ehhez segítségül hívhatták az internetet, de nyugodtan fellapozhatták az atlasz ide vonatkozó oldalait, valamint a szakmai könyveket. Ezzel párhuzamosan a hetedik-nyolcadikas tanulóknak  még egy nagyon fontos programjuk volt: három fős csapatokat alkotva az egészséges életmód témájával kapcsolatos, kétfordulósra tervezett vetélkedőn vettek részt. A díjazással járó  versenyre a beugró csoportonként egy-egy plakát elkészítése volt. Kerese Pálné reméli, hogy  mire megszólalt az utolsó óra végét jelző csengő, a diákok olyan  tapasztalatokkal gazdagodtak, melyeket a későbbiekben is hasznosíthatnak.
Farkas Balázs pedagógus elismerőleg szólt a plakátkészítő fiatalokhoz, akik szerinte mind megértették a feladat lényegét, és olyan alkotásokkal rukkoltak elő, melyeket nyugodtan be lehet mutatni a közönségnek. Egyébként az “Egészségmanók”nevű csapat posztere lett a győztes.
Beküldés dátuma: 2010. 11. 02.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.