Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Az alkalmi csoportosulás helyett állandóságra törekednek

A kétezres évek eleje óta, vagy már azt megelőzően is megtartották a vicai falunapokat, melyekre baráti társaság szervezte a főbb attrakciókat. A Beledhez tartozó településrészen a majálist már nem nagyon tartják meg, de minden programnak az volt a célja, hogy megmozgassák az embereket, akik kizökkenhettek a hétköznapokból. A mostanság inkább kertvárosi napokra keresztelt találkozókon évről évre többen jelennek meg. Bedi Ervin és ismerősei nyitottak az idősebbek véleményére is, ezért az ő ötleteiket is figyelembe veszik a szervezéskor. – Szeretnénk, ha minden korosztály megtalálná a maga érdeklődési körének megfelelő szórakozási lehetőséget a rendezvényeken – fogalmazott Bedi Ervin. Jelezte, hogy a nyugdíjasok tapasztalatára nagy szükség van, de a fiatal csapatban  van meg az a kellő elszántság és lendület, amely a színes programok elindításához kell. Eddig még nem körvonalazódtak az idei  összejövetelek, és mivel április elején kezdik összegyűjteni a véleményeket, várják a helyiek javaslatait.
A korábbi választásokon csak Fidesz-delegáltként közreműködő Bedi Ervin 2010 óta tagja a képviselő-testületnek. A fiatalemberben 2006-ban érett meg az elhatározás, hogy részt szeretne venni a település közéletében, de akkor néhány szavazat hiányzott a bejutásához. A képviselő azóta tudja, hogy nem is olyan egyszerű meghozni a döntéseket a település érdekében, mert mire a testületi ülésre kerül a sor, ők már nagyon sok egyeztetésen és munkán vannak túl. Hogy mennyire látja meg a dolgokat a településen, szerinte nem az ő tiszte megítélni, de megpróbálja a városvezetés fele közvetíteni a lakosság gondolatait. A tíz-tizenkét fővel alakult beledi Fidesz-csoport még egészen „friss”, hiszen csak néhány hete működnek ebben a felállásban, de az ún. szűk mag már régóta aktivizálódik a településen. Bedi Ervint egyszerű szavazati többséggel választották vezetőjükké. A csapat célja, hogy ne csak ad hoc jelleggel találkozzon a tagság, hanem folyamatos legyen a működésük. A politikai szervezet a közelgő választásokkor szeretné kivenni a részét a szervezésből. A programok lebonyolítását továbbra is magukénak érzik,  és aki kedvet kapott a csatlakozáshoz, az bátran keresse fel Bedi Ervint, akinek elérhetősége a beledi honlapon olvasható. – Nyitottak vagyunk mindenki előtt, és reméljük, csoportunk demokratikusan fog működni, melyben mindenki megtalálja a számítását – mondta az elnök, aki társaival tartózkodni fog a negatív felhangú akcióktól.
Beküldés dátuma: 2013. 04. 03.

Kapcsolódó hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

További hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

 • Hűtőház alapkőletétele Csornán

  Hazánk egyik „éléskamrájában”, a Rábaközben működő mezőgazdasági vállalkozások munkájának gyümölcsét szerte az országban élvezik az emberek, ezért a Kormányzat kiemelt feladatának tekinti az élelmiszer ágazattal összefüggő cégek fejlesztését.

 • Tisztelet a falu legidősebb lakóinak

  A nagyszülők a családon belül hatalmas támogatást jelentenek az unokák nevelésében. A mindennapok során nemcsak a betűvetés elsajátításában segédkeznek, hanem példájukon keresztül megmutatják, mit jelent a hit ereje, amely átlendíthet a nehézségeken.

 • Szoboravató a reformáció 500. évfordulóján

  Isten igéje nélkül nincs élet – hangzott a Lutheri reformáció 500. évfordulója alkalmából rendezett hálaadó istentiszteleten.

 • „Megújuló Magyarországért” dolgozik az LMP

  Amikor az LMP arról beszél, hogy új rendszerváltásra lenne szükség, nemcsak arra gondolnak, hogy máshogy kellenne állni a gazdaságpolitikához, az oktatáshoz, az egészségügyhöz, hanem szerintük olyan politikusokra lenne szükség, akik nem tévesztik szem elől, hogy mi az igazi feladatuk a közéletben.