Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Átadták a műfüves pályát

A kapuvári önkormányzat márciusban pályázta meg az MLSZ országos programján belül kiírt 20-szor 40 méteres labdarúgópálya építését, és az áprilisi elnökségi ülés után már meg is kapta a pozitív választ. A májusban megkezdett 26 millió 730 ezer forint összköltségű beruházás műszaki átadására  júniusban került sor, amit a füvesítés és kisebb tereprendezés követett. 
Mészöly Kálmán, a magyar labdarúgás nagykövete volt játékosként is tudja, hogy milyen sokat jelent a rendezett pálya, ahol gyakorolhat az ifjabb nemzedék. – Örömmel jöttem erre az átadóünnepségre, és sok jó szereplést, valamint szeretetteljes mérkőzést kívánok – mondta az egykori szövetségi kapitány. – Ez a pálya az első a megyében, de sorba fogjuk átadni a többi létesítményt – jelentette ki Horváth László, az MLSZ megyei igazgatója, aki szerint végre méltó körülmények között fog zajlani az utánpótlás nevelés.
Ivanics Ferenc szerint a legfontosabb, hogy az ahhoz kedvet érzők lehetőséget kapjanak a játékra, s nem mellesleg dicséretben részesítette a kapuvári városvezetést az utóbbi időben tanúsított hozzáállásért, hisz nem egy, és nem kettő módszeresen megtervezett és véghezvitt beruházás átadóján vett már részt. Egyébként az országgyűlési képviselő a Kapuvárról elszármazott Pölöskei Gábor két hetesét lazán kivédte. A volt tizenötszörös felnőtt válogatott labdarúgó Kapuváron érett meg a focira. Az MTK NB-III-as edzője besegít az U21-es válogatott felkészítésébe. A kapuvári rendezvény fővédnöke úgy tapasztalta, hogy nehéz a fiatalokat elcsábítani a számítógép elől, ezért sokkal több sportolóra lenne szükség. Talán az átadott műfüves pálya valamennyit segít ebben.
Beküldés dátuma: 2012. 08. 22.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.