Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Átadták a műfüves pályát

A kapuvári önkormányzat márciusban pályázta meg az MLSZ országos programján belül kiírt 20-szor 40 méteres labdarúgópálya építését, és az áprilisi elnökségi ülés után már meg is kapta a pozitív választ. A májusban megkezdett 26 millió 730 ezer forint összköltségű beruházás műszaki átadására  júniusban került sor, amit a füvesítés és kisebb tereprendezés követett. 
Mészöly Kálmán, a magyar labdarúgás nagykövete volt játékosként is tudja, hogy milyen sokat jelent a rendezett pálya, ahol gyakorolhat az ifjabb nemzedék. – Örömmel jöttem erre az átadóünnepségre, és sok jó szereplést, valamint szeretetteljes mérkőzést kívánok – mondta az egykori szövetségi kapitány. – Ez a pálya az első a megyében, de sorba fogjuk átadni a többi létesítményt – jelentette ki Horváth László, az MLSZ megyei igazgatója, aki szerint végre méltó körülmények között fog zajlani az utánpótlás nevelés.
Ivanics Ferenc szerint a legfontosabb, hogy az ahhoz kedvet érzők lehetőséget kapjanak a játékra, s nem mellesleg dicséretben részesítette a kapuvári városvezetést az utóbbi időben tanúsított hozzáállásért, hisz nem egy, és nem kettő módszeresen megtervezett és véghezvitt beruházás átadóján vett már részt. Egyébként az országgyűlési képviselő a Kapuvárról elszármazott Pölöskei Gábor két hetesét lazán kivédte. A volt tizenötszörös felnőtt válogatott labdarúgó Kapuváron érett meg a focira. Az MTK NB-III-as edzője besegít az U21-es válogatott felkészítésébe. A kapuvári rendezvény fővédnöke úgy tapasztalta, hogy nehéz a fiatalokat elcsábítani a számítógép elől, ezért sokkal több sportolóra lenne szükség. Talán az átadott műfüves pálya valamennyit segít ebben.
Beküldés dátuma: 2012. 08. 22.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Állandóság és megújulás a 16. alkalommal megrendezett beledi pünkösdi fesztiválon

  Beled polgármestere szerint a hosszú idő óta népszerű rendezvényt két dolog biztosan pozitív irányba befolyásol: az egyik, hogy jól kiválasztott állandó időponthoz kötődjön, a másik pedig az, hogy időnként meg tudjon újulni, s nemcsak a változatosság miatt, hanem az észszerűség, szükségszerűség elve mentén is.

 • Creative Chef: Apa és lánya jól kifőzték

  – Meg sem próbálom utánozni, mert nem tudnám megcsinálni ugyanilyenre, rosszabbra meg nincs értelme – mondta Nagy Ottó, miután közös főzésbe kezdett lányával Eszterrel.

 • Pörögnek az események Kapuváron

  Hámori György nyári eleji interjújában nemcsak a legutóbb rendezett városi programoktól beszélt, hanem arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen önerős beruházások várhatóak még a közeljövőben.

 • A sportra alapozza jövőjét az országos dobogós helyezést elért kapuvári atléta

  Varga Milán, az országos atlétikai verseny harmadik helyezettje az eddigieknél is magasabb szinten szeretné folytatni az atlétikát, így ennek megfelelően választotta ki a középiskolát.

 • Minibölcsődét avattak Farádon

  Farádon vidám gyerekzsivaj tölti be az egykor némaságra ítélt, lakatlan házat. Egyelőre minibölcsőde működik a felújított épületben, de idővel akár még több kislány és kisfiú népesítheti be a helyiségeket.