Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Állj fel és mozogj! - Uniós pénzből finanszírozzák az önkormányzati dolgozók testedzését

Idén februárban indult az a hét hónapon át tartó programsorozat, melyre közel 10 millió forintot nyert a kapuvári önkormányzat. Cserpesné Kiss M. Erzsébettől megtudtuk, hogy a pályázat négy fő részterületet ölel fel: Az egyik a bevezetőben height="156" />említett kérdőív alapján elkészült “Polgármesteri hivatal egészségterve”, továbbá a hatvan köztisztviselőből önként jelentkező dolgozók különböző témájú (stresszkezelés, relaxációs és önismereti technikák stb.)csoportos és egyéni tréningen vettek részt. “Az egészséges táplálkozás és testmozgás”szlogen pedig arra irányul, hogy szó szerint megmozgassa az irodai alkalmazottakat, akik tíz héten át tartó konditermi edzésre mehettek, vagy három alkalomból álló tekepályai belépőhöz jutottak. Ha valaki úgy gondolta, részt vehetett  a személyi edző által tartott gyakorlati foglalkozáson a Pátzay-iskola tornatermében. A Flóra Termálfürdőben pedig augusztus végéig várják az úszni vágyó önkormányzati dolgozókat. A Berg Gusztáv Szakiskola tankonyháján dietetikus tanácsait hallgathatjták meg az érdeklődők az egészséges táplálkozásról és a reformkonyha titkairól. A projekt 10 százalékát eszközbeszerzésre fordították: a városháza földszinti, ún.barna termét berendezték klubhelyiségnek, ahol megtartják az elméleti csoportfoglalkozásokat.
Cserpesné Kiss M. Erzsébet igazgatási osztályvezető leszögezte: a hivatali szervezet stratégiai és működési céljainak eléréséhez elengedhetetlen a megfelelően képzett, kiegyensúlyozott és egészséges munkatárs. Többek között ezt hivatott támogatni a részben állami, részben uniós pályázat. A programokat úgy állították össze, hogy ne zavarja a városházán zajló ügyfélforgalmat, továbbá a lebonyolításban helyi vállalkozók és intézmények közreműködtek.
Beküldés dátuma: 2011. 06. 15.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.