Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Adventköszöntő a csornai múzeumban

Korzenszky Richárd és Udvardi Erzsébet közös kiadványának, illetve a művésznő tárlatának megnyitója alkalmával tartotta meg a csornai múzeum első adventi rendezvényét – emlékeztetett a  kezdetekre V. Szalontay Judit. A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének helyi csoportja által kezdeményezett, és a premontrei prépostság szervezésében több mint egy évtizede zajló programsorozat  sok-sok látogatót vonzott a csendes téli hónapokban a prépostság épületének dísztermébe – tette hozzá a néprajzkutató.
– Az adventi gyertyagyújtás alkalom arra, hogy a figyelmünket az igazán fontos dolgokra irányítsuk, hogy képesek vagyunk együtt ünnepelni – mondta Boldvai Márton Bertalan. A premontrei kanonok azt kívánta, hogy egész éven át őrizzük ezt az emelkedett érzést a lelkünkben, mert a hétköznapok is tartogatnak fontos dolgokat. A műsorban közreműködött Horváth Eszter, a Kerényi György Művészeti Iskola tanára.
Beküldés dátuma: 2012. 12. 19.

Kapcsolódó hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

További hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

 • Mozgalmas élet Vásárosfaluban

  Vásárosfalu önkormányzata lehetőségeihez képest jelentős összeggel támogatja a civileket, de nagy segítséget jelent a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összeg is.

 • A kónyiak óvják egészségüket

  Száznál több érdeklődő kísérte figyelemmel az idén megrendezett kónyi egészségnapot. A szakemberek örülnek annak, hogy az emberek egyre tudatosabban ügyelnek testi és lelki épségük megőrzésére.

 • Őszinte beszédre vágynak a csalódott emberek

  Szél Bernadett ígérete szerint 2018 áprilisában nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra készülhet az ország, amennyiben az LMP megkapja a szükséges számú szavazatokat.

 • A cél világos: továbbra se kelljen befogadni illegális migránsokat Magyarországra

  A több mint 1,7 millió aláírás megkérdőjelezhetetlenné teszi a kormány álláspontját: hazánk nem ért egyet Brüsszel migránsok betelepítésére vonatkozó tervével.