Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A vevők igénye a mérvadó

A kiválóan kommunikáló Budainé Herold Ágnes a kilencvenes évek elején még nem a házasulandók öltözködési tanácsaival volt elfoglalva. A csornai Széchenyi iskola akkori napközis nevelője néha átruccant a szemben működő Rábaközi Stúdió szerkesztőségébe, hogy bemondóként segítse a stáb munkáját. A fiatal pedagógus Molnár Ferenc vállalkozó felkérésére ötleteivel színesítette a műsorkínálatot és részt vett a programok összeállításában is. Az 1995/1996-os tanév végén Ági még nem tudta, hogy ősztől visszamehet-e az iskolába, ezért a tettek mezejére lépett: beiratkozott vámkezelői tanfolyamra. Speditőr végzettségével néhány évet töltött Sopronban és Kópházán, ahol valutapénztárosként és vámkezelőként is dolgozott. Kapuvárra a Marlboro Band nevű zenekar révén került, s leendő férjével való kapcsolatát is ennek a szituációnak köszönhette. Házasságkötésük, illetve az első gyermek születése után nem tudta folytatni a huszonnégy órás speditőri állást. Ezután jött a kereskedelem, és rövid piackutatás után elhatározta: megnyitja saját üzletét. Az esküvői ruhaszalon indítása nagyobb szervezést és anyagi ráfordítást igényelt. Hogy a helyieknek ne kelljen az igényes ruhákért és kellékekért messzire utazniuk, üzletét olyan márkás termékekkel töltötte fel, amelyek nagyon keresettek a környéken is.  Az ara általában hozza magával leendő párját, ezért Budainé Herold Ágnes gazdag öltöny- és nyakkendőkínálattal is várja vendégeit. A talpraesett vállalkozó maga intézi az árubeszerzést, és férje édesanyjától ellesett varrótudományának köszönhetően a téli hónapokban maga végzi a a ruhákon  az apróbb kiigazításokat. A hét éve működő Ekrü menyasszonyiruha-szalon profilja a mindenkori igényeknek megfelelően folyamatosan bővült, így a házasulandók mindent megtalálnak az üzletben. Az üzletvezető szerint a vásárlónak minden óhaját lehet teljesíteni, csak kitartás kell hozzá.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 27.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.