Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A vevők igénye a mérvadó

A kiválóan kommunikáló Budainé Herold Ágnes a kilencvenes évek elején még nem a házasulandók öltözködési tanácsaival volt elfoglalva. A csornai Széchenyi iskola akkori napközis nevelője néha átruccant a szemben működő Rábaközi Stúdió szerkesztőségébe, hogy bemondóként segítse a stáb munkáját. A fiatal pedagógus Molnár Ferenc vállalkozó felkérésére ötleteivel színesítette a műsorkínálatot és részt vett a programok összeállításában is. Az 1995/1996-os tanév végén Ági még nem tudta, hogy ősztől visszamehet-e az iskolába, ezért a tettek mezejére lépett: beiratkozott vámkezelői tanfolyamra. Speditőr végzettségével néhány évet töltött Sopronban és Kópházán, ahol valutapénztárosként és vámkezelőként is dolgozott. Kapuvárra a Marlboro Band nevű zenekar révén került, s leendő férjével való kapcsolatát is ennek a szituációnak köszönhette. Házasságkötésük, illetve az első gyermek születése után nem tudta folytatni a huszonnégy órás speditőri állást. Ezután jött a kereskedelem, és rövid piackutatás után elhatározta: megnyitja saját üzletét. Az esküvői ruhaszalon indítása nagyobb szervezést és anyagi ráfordítást igényelt. Hogy a helyieknek ne kelljen az igényes ruhákért és kellékekért messzire utazniuk, üzletét olyan márkás termékekkel töltötte fel, amelyek nagyon keresettek a környéken is.  Az ara általában hozza magával leendő párját, ezért Budainé Herold Ágnes gazdag öltöny- és nyakkendőkínálattal is várja vendégeit. A talpraesett vállalkozó maga intézi az árubeszerzést, és férje édesanyjától ellesett varrótudományának köszönhetően a téli hónapokban maga végzi a a ruhákon  az apróbb kiigazításokat. A hét éve működő Ekrü menyasszonyiruha-szalon profilja a mindenkori igényeknek megfelelően folyamatosan bővült, így a házasulandók mindent megtalálnak az üzletben. Az üzletvezető szerint a vásárlónak minden óhaját lehet teljesíteni, csak kitartás kell hozzá.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 27.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.