Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A vevők igénye a mérvadó

A kiválóan kommunikáló Budainé Herold Ágnes a kilencvenes évek elején még nem a házasulandók öltözködési tanácsaival volt elfoglalva. A csornai Széchenyi iskola akkori napközis nevelője néha átruccant a szemben működő Rábaközi Stúdió szerkesztőségébe, hogy bemondóként segítse a stáb munkáját. A fiatal pedagógus Molnár Ferenc vállalkozó felkérésére ötleteivel színesítette a műsorkínálatot és részt vett a programok összeállításában is. Az 1995/1996-os tanév végén Ági még nem tudta, hogy ősztől visszamehet-e az iskolába, ezért a tettek mezejére lépett: beiratkozott vámkezelői tanfolyamra. Speditőr végzettségével néhány évet töltött Sopronban és Kópházán, ahol valutapénztárosként és vámkezelőként is dolgozott. Kapuvárra a Marlboro Band nevű zenekar révén került, s leendő férjével való kapcsolatát is ennek a szituációnak köszönhette. Házasságkötésük, illetve az első gyermek születése után nem tudta folytatni a huszonnégy órás speditőri állást. Ezután jött a kereskedelem, és rövid piackutatás után elhatározta: megnyitja saját üzletét. Az esküvői ruhaszalon indítása nagyobb szervezést és anyagi ráfordítást igényelt. Hogy a helyieknek ne kelljen az igényes ruhákért és kellékekért messzire utazniuk, üzletét olyan márkás termékekkel töltötte fel, amelyek nagyon keresettek a környéken is.  Az ara általában hozza magával leendő párját, ezért Budainé Herold Ágnes gazdag öltöny- és nyakkendőkínálattal is várja vendégeit. A talpraesett vállalkozó maga intézi az árubeszerzést, és férje édesanyjától ellesett varrótudományának köszönhetően a téli hónapokban maga végzi a a ruhákon  az apróbb kiigazításokat. A hét éve működő Ekrü menyasszonyiruha-szalon profilja a mindenkori igényeknek megfelelően folyamatosan bővült, így a házasulandók mindent megtalálnak az üzletben. Az üzletvezető szerint a vásárlónak minden óhaját lehet teljesíteni, csak kitartás kell hozzá.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 27.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.