Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A város nyugdíjasainak szólt a köszöntő és a dal

Hámori Györgyöt, Kapuvár polgármesterét egy zalaegerszegi regionális tanácskozásra szólította a kötelesség, ezért személyesen nem tudta köszönteni a meghívott vendégeket, helyette Budai Imre alpolgármester szólt néhány kedves szót az idősekhez. - A mi jelenünket önök építették fel, melyben az a feladatunk, hogy a következő generáció jövőjét biztosítsuk - hangzott a köszöntőben. Az idősebb nemzedék rendelkezik azzal az életbölcsességgel, mely alapján könnyen helyére teszi a dolgokat, valamint különbséget tesz a jó és a rossz között, ami a fiataloknak nem mindig sikerül. Az alpolgármester a város és a maga nevében kívánt további jó egészséget és boldog hétköznapokat a hajlott korúaknak.
A hálás, meleg szavak után Budai Ibolya  operett slágerekkel szórakoztatta a közönséget, továbbá közreműködött Varga Krisztina versmondó. Az ünnepeltek közösen fogyasztották el uzsonnájukat, miközben Járóka Jenő és lánya zenei előadását hallgatták.
Beküldés dátuma: 2010. 12. 15.

Kapcsolódó hírek

  • Környezethez méltó kőburkolat a Csornai Jézus Szíve-templomban

    Az 1938-ban épült Csornai Jézus Szíve-templom tavaly lerakott járólapja a közeljövőben biztos, hogy nem szorul cserére – mondta Varga Balázs városplébános –, mert rendkívül időtálló mészkővel burkolták le a több mint 600 négyzetméternyi területet.

További hírek