Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A város nyugdíjasainak szólt a köszöntő és a dal

Hámori Györgyöt, Kapuvár polgármesterét egy zalaegerszegi regionális tanácskozásra szólította a kötelesség, ezért személyesen nem tudta köszönteni a meghívott vendégeket, helyette Budai Imre alpolgármester szólt néhány kedves szót az idősekhez. - A mi jelenünket önök építették fel, melyben az a feladatunk, hogy a következő generáció jövőjét biztosítsuk - hangzott a köszöntőben. Az idősebb nemzedék rendelkezik azzal az életbölcsességgel, mely alapján könnyen helyére teszi a dolgokat, valamint különbséget tesz a jó és a rossz között, ami a fiataloknak nem mindig sikerül. Az alpolgármester a város és a maga nevében kívánt további jó egészséget és boldog hétköznapokat a hajlott korúaknak.
A hálás, meleg szavak után Budai Ibolya  operett slágerekkel szórakoztatta a közönséget, továbbá közreműködött Varga Krisztina versmondó. Az ünnepeltek közösen fogyasztották el uzsonnájukat, miközben Járóka Jenő és lánya zenei előadását hallgatták.
Beküldés dátuma: 2010. 12. 15.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.