Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A válság nem törte meg a Hantech Zrt.-t

Hagyománnyá vált a csornai Hantechnél  az ünnepélyes év végi összejövetel, melyre meghívják a város és a megye prominens személyeit, és nem utolsósorban a gyár dolgozóit. Az elmúlt esztendő számbavétele mellett 2012 decemberében is szót ejtettek a jövőbeni tervekről. Tallér György, a felügyelőbizottság elnöke óriási eredményekről számolt be, ugyanis több mint harminc százalékkal nőtt a cég  árbevétele a tavalyi esztendőben a bázisidőszakhoz képest. A gazdasági válság olyannyira nem törte meg a vállalatot, hogy szinte minden évre jutott egy-egy beruházás. Televíziónk folyamatosan nyomon követte a fejlesztéseket, és mindig beszámoltunk a jelentősebb  eseményekről.
2012 februárjában helyezték üzembe az új élhajlítógépet, majd új csarnokot építettek, továbbá megkezdték a több mint háromezer négyzetméteres épületrész felújítását. Kicserélték a padlóburkolatot, új világítóablakokat helyeztek el, korszerűsítették a tetőszigetelést és a vizesblokkokat. – A pályázati forrásból még van ötvenmillió forintunk, amit 2013-ban fogunk elkölteni. Ebből felújítjuk a portaépületet és meglesz a forgácsolócsarnok tetőszigetelése – mondta az elnök.
Zelenka Pál tulajdonos bejelentette: mindent elkövet annak érdekében, hogy a fiatalabb generáció az általa több mint negyven éve  megkezdett úton haladjon tovább. Büszkeséggel tölti el, hogy annak a cégnek lehet a tulajdonosa, mely évekkel előre garantálja a biztos megélhetést, hisz nem sok ilyen cég van ma Magyarországon. A folytatást, vagyis a jövőt a becsület és a megbízhatóság szellemében tudja elképzelni.
Beküldés dátuma: 2013. 01. 16.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.