Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A rábapatonai asztrológus látja a lélek energiáját

A mezőgazdasági gépszerelő hidraulika beszabályozást is tanult, később pedig a dízeladagolói ismeretekbe ásta be magát, s egy időben lakatos betanított munkásként foglalkoztatták. A vízügyeseknél töltötte a leghosszabb időt, ami után az erdőgazdasághoz vetődött. A győri elkerülő szakasz építésekor brigádvezetője lett annak a harmincfős csoportnak, mely a Rába-hídnál tevékenykedett. Jómagát csak laikusnak érezte a sok embert igénylő,  összetett tudást kívánó építkezésen, de nagyon tetszett neki az alkotó jellegű munka, melynek eredményeként monumentális létesítmények születtek a semmiből. Ismerősünk betegségét megelőzően több zenekarban a dobos és a gitáros mellett orgonált.
- Tizenkét-tizenhárom éves koromban olyan könyveket forgattam, és olyan írások után kutattam, amelyek a mitológiával és a misztikával kapcsolatosak. Innen már csak egy lépés az asztrológia, amely a spirituális világ része - tette hozzá Balázs Sándor József, majd megjegyezte: minden ember a karmája szerint él, vagyis a tett és a cselekedet határoz meg bennünket. Az asztrológia által rejtett képességeink és vágyaink kerülnek a felszínre. A csillagjósláshoz késztetés kell, s ezt nem lehet úgy megtanulni, mint az 1 x 1-et - folytatta a beszélgetést a Rápatonán élő különös ember, aki misztikus lény által nyert beavatást e foglalkozás űzéséhez. - Amikor felnézünk a csillagos égre,  csodálatos világot látunk, amelyben rengeteg rejtély van. Mindig is éreztem, hogy a titkok világa nagyon vonz, csak azt gondoltam, a zenéléssel és az okkultizmussal ki tudom elégíteni ezt a vágyamat - mesélte az ezotériához vonzódó riportalany.
Balázs Sándor József a sors jelzésének fogta fel, amikor 15 éve épp születése napján bénult le a bal oldala, s emiatt rehabilitációra küldték a harkányi fürdőbe. Itt találkozott azzal a két pécsi asztrológussal, akik felkeltették a téma iránti  érdeklődését, majd pénzt és időt nem kímélve egyre több hasonló jellegű előadást hallgatott Budapesten. 2007-ben a Nostradamus stúdióban Barabás Erikánál kitűnő eredménnyel vizsgázott objektív asztrológiából. Főleg a nők fordulnak hozzá sorselemzésért, melyre a születéskor fennálló égi csoportosulásból következtet az ügyfél kérésére, de el tudja mondani az illető jellemét és az életében várható főbb eseményeket, vagy amire éppen kíváncsi. A kis faluban élő asztrológus a hetente, illetve a havonta érdeklődő kuncsaftoknak az Interneten keresztül küldi el az aktuális horoszkópot, de rendszeresen tartja a kapcsolatot a természetgyógyászokkal, mágusokkal és  kártyavetőkkel. Azért Rábapatonán is akad lelki barátja, mert a nála idősebb Mező Gyulát is foglalkoztatja a csillagokból jövőt sejtető áltudomány.
A visszajelzések szerint a rábaközi településen élő horoszkópkészítő jövendölései 90 százalékban igaznak bizonyultak, amivel ő maga nagyon elégedett. Az asztrológus a következőre is képes: anélkül, hogy ismerné a körülötte lévő emberek Napjegyét, pusztán a megszólalásuk és a viselkedésük alapján megmondja, milyen személyiségjegyekkel rendelkeznek. Balázs Sándor József sors által elrendelt feladatának tekinti az emberek életminőségét jobbá tevő ismeretek terjesztését.
Beküldés dátuma: 2010. 09. 15.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.