Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A rábapatonai asztrológus látja a lélek energiáját

A mezőgazdasági gépszerelő hidraulika beszabályozást is tanult, később pedig a dízeladagolói ismeretekbe ásta be magát, s egy időben lakatos betanított munkásként foglalkoztatták. A vízügyeseknél töltötte a leghosszabb időt, ami után az erdőgazdasághoz vetődött. A győri elkerülő szakasz építésekor brigádvezetője lett annak a harmincfős csoportnak, mely a Rába-hídnál tevékenykedett. Jómagát csak laikusnak érezte a sok embert igénylő,  összetett tudást kívánó építkezésen, de nagyon tetszett neki az alkotó jellegű munka, melynek eredményeként monumentális létesítmények születtek a semmiből. Ismerősünk betegségét megelőzően több zenekarban a dobos és a gitáros mellett orgonált.
- Tizenkét-tizenhárom éves koromban olyan könyveket forgattam, és olyan írások után kutattam, amelyek a mitológiával és a misztikával kapcsolatosak. Innen már csak egy lépés az asztrológia, amely a spirituális világ része - tette hozzá Balázs Sándor József, majd megjegyezte: minden ember a karmája szerint él, vagyis a tett és a cselekedet határoz meg bennünket. Az asztrológia által rejtett képességeink és vágyaink kerülnek a felszínre. A csillagjósláshoz késztetés kell, s ezt nem lehet úgy megtanulni, mint az 1 x 1-et - folytatta a beszélgetést a Rápatonán élő különös ember, aki misztikus lény által nyert beavatást e foglalkozás űzéséhez. - Amikor felnézünk a csillagos égre,  csodálatos világot látunk, amelyben rengeteg rejtély van. Mindig is éreztem, hogy a titkok világa nagyon vonz, csak azt gondoltam, a zenéléssel és az okkultizmussal ki tudom elégíteni ezt a vágyamat - mesélte az ezotériához vonzódó riportalany.
Balázs Sándor József a sors jelzésének fogta fel, amikor 15 éve épp születése napján bénult le a bal oldala, s emiatt rehabilitációra küldték a harkányi fürdőbe. Itt találkozott azzal a két pécsi asztrológussal, akik felkeltették a téma iránti  érdeklődését, majd pénzt és időt nem kímélve egyre több hasonló jellegű előadást hallgatott Budapesten. 2007-ben a Nostradamus stúdióban Barabás Erikánál kitűnő eredménnyel vizsgázott objektív asztrológiából. Főleg a nők fordulnak hozzá sorselemzésért, melyre a születéskor fennálló égi csoportosulásból következtet az ügyfél kérésére, de el tudja mondani az illető jellemét és az életében várható főbb eseményeket, vagy amire éppen kíváncsi. A kis faluban élő asztrológus a hetente, illetve a havonta érdeklődő kuncsaftoknak az Interneten keresztül küldi el az aktuális horoszkópot, de rendszeresen tartja a kapcsolatot a természetgyógyászokkal, mágusokkal és  kártyavetőkkel. Azért Rábapatonán is akad lelki barátja, mert a nála idősebb Mező Gyulát is foglalkoztatja a csillagokból jövőt sejtető áltudomány.
A visszajelzések szerint a rábaközi településen élő horoszkópkészítő jövendölései 90 százalékban igaznak bizonyultak, amivel ő maga nagyon elégedett. Az asztrológus a következőre is képes: anélkül, hogy ismerné a körülötte lévő emberek Napjegyét, pusztán a megszólalásuk és a viselkedésük alapján megmondja, milyen személyiségjegyekkel rendelkeznek. Balázs Sándor József sors által elrendelt feladatának tekinti az emberek életminőségét jobbá tevő ismeretek terjesztését.
Beküldés dátuma: 2010. 09. 15.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Állandóság és megújulás a 16. alkalommal megrendezett beledi pünkösdi fesztiválon

  Beled polgármestere szerint a hosszú idő óta népszerű rendezvényt két dolog biztosan pozitív irányba befolyásol: az egyik, hogy jól kiválasztott állandó időponthoz kötődjön, a másik pedig az, hogy időnként meg tudjon újulni, s nemcsak a változatosság miatt, hanem az észszerűség, szükségszerűség elve mentén is.

 • Creative Chef: Apa és lánya jól kifőzték

  – Meg sem próbálom utánozni, mert nem tudnám megcsinálni ugyanilyenre, rosszabbra meg nincs értelme – mondta Nagy Ottó, miután közös főzésbe kezdett lányával Eszterrel.

 • Pörögnek az események Kapuváron

  Hámori György nyári eleji interjújában nemcsak a legutóbb rendezett városi programoktól beszélt, hanem arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen önerős beruházások várhatóak még a közeljövőben.

 • A sportra alapozza jövőjét az országos dobogós helyezést elért kapuvári atléta

  Varga Milán, az országos atlétikai verseny harmadik helyezettje az eddigieknél is magasabb szinten szeretné folytatni az atlétikát, így ennek megfelelően választotta ki a középiskolát.

 • Minibölcsődét avattak Farádon

  Farádon vidám gyerekzsivaj tölti be az egykor némaságra ítélt, lakatlan házat. Egyelőre minibölcsőde működik a felújított épületben, de idővel akár még több kislány és kisfiú népesítheti be a helyiségeket.