Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A nyugdíjasokat köszöntötték Süttörön

Az anyagiassá vált világban  az aktív korosztálynak nem  könnyű feladat a nyugdíjasok biztos megélhetéséhez való hozzájárulás. A pénzhiány valóban gátja lehet sok fontos dolognak az életben, de a fiatalok bármikor kimutathaják egyszerű, őszinte szeretetetüket az idősebb generáció iránt.
– A nyugdíjasokra továbbra is számítanak a családtagok: a gyerekeik és az unokáik. Tudom, hogy az idősebbek szívesen segítenek, ami egyfajta lelki örömet jelent nekik. A szeretet napján kifejezhetjük érzéseinket a szépkorúaknak – hangzott Kocsis Ferenc köszöntőjében. Fertőd polgármestere megosztotta a jelenlévőkkel óhaját: szeretné, ha az évente visszatérő rendezvényen a most megjelentek közül mindenkivel találkozhatna. Élményekben gazdag, örömteli napot kívánva adta át a terepet a Fertődi Napközi Otthonos Óvoda fellépőinek, akik kedves műsorukkal szórakoztatták az időseket.
Beküldés dátuma: 2013. 11. 08.

Kapcsolódó hírek

  • Környezethez méltó kőburkolat a Csornai Jézus Szíve-templomban

    Az 1938-ban épült Csornai Jézus Szíve-templom tavaly lerakott járólapja a közeljövőben biztos, hogy nem szorul cserére – mondta Varga Balázs városplébános –, mert rendkívül időtálló mészkővel burkolták le a több mint 600 négyzetméternyi területet.

További hírek