Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A nyertesek még ebben az évben hintázhatnak

Az ételízesítőiről ismertté vált Delikát idén is folytatja főzőakcióját, vagyis arra biztatják a háziasszonyokat, hogy gyűjtsék szorgosan a termékek vonalkódjait, mert ezzel játszótérhez juttathatják a pályázó önkormányzatokat. Az összesen egy kilogrammnyi zacskós áru azonosítója  sokat érhet a családoknak, mert a szerencsés település szép játszótérrel gazdagodhat. Rábakecöl vezetőjének érvelései is motiválóak: a mai gazdasági helyzetben négy-öt millió forint értékű EU-szabványos játszóteret nem lennének képesek finanszírozni.

A játékot meghirdető cég országosan hat régiót juttat a nyereményhez, továbbá az a közösség is reménykedhet, amelyik a lakosságszámhoz viszonyítva a legtöbb vonalkódot küldi be.
Tuba Erik polgármester elmondta: őket az is motiválja, hogy Enesének nemrég sikerült “kifőznie”a játszóteret, tehát nem reménytelen a vállalkozás. Ezért arra kéri a lakosságot, hogy június 10-ig adják le a községházán a vonalkódokat, mert így is csak öt napjuk marad arra, hogy beküldjék a pályázatot hirdető Delikátnak. – Az elmúlt évek tapasztalatai alapján aktívan gyűjt a lakosság, ráadásul a boltosok is népszerűsítik a kódot tartalmazó árukat – jegyezte meg a polgármester. Bizakodásra adhat okot, hogy bár a csúcsot nem érték el, de tavaly az országos átlag felett teljesített a település. Akkor nem állt melléjük  Fortuna, de talán majd idén!
Beküldés dátuma: 1970. 01. 01.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Egy éve alakult újjá Kapuvár Város Fúvószenekara

  Az előrevivő céloknak megtartó ereje lehet egy amatőr csapat életében – mondta Kőszegi-Németh József.

 • Import helyett magyar hagyma kerüljön a boltokba

  Családi János a zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozó rábaközi gazdák jelenlegi helyzetét elemezte, de azt is elmondta, hogy milyen jövő várható az ágazatban.

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.