Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A nyertesek még ebben az évben hintázhatnak

Az ételízesítőiről ismertté vált Delikát idén is folytatja főzőakcióját, vagyis arra biztatják a háziasszonyokat, hogy gyűjtsék szorgosan a termékek vonalkódjait, mert ezzel játszótérhez juttathatják a pályázó önkormányzatokat. Az összesen egy kilogrammnyi zacskós áru azonosítója  sokat érhet a családoknak, mert a szerencsés település szép játszótérrel gazdagodhat. Rábakecöl vezetőjének érvelései is motiválóak: a mai gazdasági helyzetben négy-öt millió forint értékű EU-szabványos játszóteret nem lennének képesek finanszírozni.

A játékot meghirdető cég országosan hat régiót juttat a nyereményhez, továbbá az a közösség is reménykedhet, amelyik a lakosságszámhoz viszonyítva a legtöbb vonalkódot küldi be.
Tuba Erik polgármester elmondta: őket az is motiválja, hogy Enesének nemrég sikerült “kifőznie”a játszóteret, tehát nem reménytelen a vállalkozás. Ezért arra kéri a lakosságot, hogy június 10-ig adják le a községházán a vonalkódokat, mert így is csak öt napjuk marad arra, hogy beküldjék a pályázatot hirdető Delikátnak. – Az elmúlt évek tapasztalatai alapján aktívan gyűjt a lakosság, ráadásul a boltosok is népszerűsítik a kódot tartalmazó árukat – jegyezte meg a polgármester. Bizakodásra adhat okot, hogy bár a csúcsot nem érték el, de tavaly az országos átlag felett teljesített a település. Akkor nem állt melléjük  Fortuna, de talán majd idén!
Beküldés dátuma: 1970. 01. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.