Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A népszerű programok folytatását ígéri a régi-új igazgató

Az újonnan megválasztott igazgató eredményesnek tartja a szakkörök és a klubok működését, a színházi előadások látogatottságával pedig ugyanúgy elégedett. A siker további titka, hogy a civil szervezetekkel és a művészeti mozgalmakkal jó kapcsolatot ápolnak. Ingyenes rendezvényeikkel azokat a rétegeket célozták meg, akik a fizetős programokra nem tudnának eljönni. Ilyen például a gyapjúszövő, a csuhéfonó és a rajzszakkör. – A kapuváriak nagyon nyitottak a rendezvényekre és vevők az újdonságokra. A nyári fesztiválokra és a őszi-téli programokra mindig sokan eljönnek – mondta az intézményvezető, aki szeretné folytatni azokat a programokat, amelyeket a lakosság a korábbi években már megkedvelt. Némileg újdonságnak számít, hogy a jövőben kiszélesítenék az ismeretbővítő és képességfejlesztő felnőttképzési kínálatukat. Henye Zsuzsanna nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az ún. informális tanulási formák mellett a bizonyítványt adó képzésekbe is bekapcsolódnak.
A kapuvári városközpont korszerűsítésének szerves része a művelődési központ és környékének felújítása. A beruházás hivatalos átadásának időpontja október 15-re várható. Az igazgatónő bízik abban, hogy a kivitelező a tervek szerint fejezi be a munkálatokat, s a színházlátogatók már a megszépült épületben kezdhetik a legújabb évadot.
A következő öt évre megválasztott intézményvezetőnek a képviselő-testület támogatása azt jelzi, hogy a város elégedett az eddigi munkájával, és a jövőben is számítanak szakmai tevékenységére. A művelődési központ továbbra is érdeklődik a programokra és a szakkörökre látogatók véleménye iránt, mert a lakosság ajánlásait figyelembe véve még eredményesebb lehet a szabadidő hasznos megszervezése.
Beküldés dátuma: 1970. 01. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Tárgyi emlékek, festmények a Beledi Pünkösdi Fesztivál idején

  Eleink tisztelték a természetet, ismerték annak rendjét, megfigyeléseikkel megjósolták a várható időt, vagy milyen lesz az adott év termése – ezekkel a szavakkal ajánlotta az érdeklődők figyelmébe Árvai Eszter a pünkösdi fesztivál alkalmából összeállított helytörténeti kiállítást.

További hírek

 • Tárgyi emlékek, festmények a Beledi Pünkösdi Fesztivál idején

  Eleink tisztelték a természetet, ismerték annak rendjét, megfigyeléseikkel megjósolták a várható időt, vagy milyen lesz az adott év termése – ezekkel a szavakkal ajánlotta az érdeklődők figyelmébe Árvai Eszter a pünkösdi fesztivál alkalmából összeállított helytörténeti kiállítást.

 • Megyei Széchenyi iskolák találkozója Csornán

  1995-ben Kajos László egykori iskolaigazgató, valamint Gecsei Edit nyugalmazott magyartanár kezdeményezésére tartották meg először a Széchenyi nevét felvett intézmények megyei találkozóját, melyet a közösségteremtés, a hagyományápolás, és a kulturális programok megrendezése céljából hozták létre.

 • Széchenyi iskolák évről évre visszatérő rendezvénye

  A Kapuvár Térségi Általános Iskola diákjai és pedagógusai is részt vettek a nagy múltra visszatekintő megyei Széchenyi iskolák találkozóján, melyre 2022-ben Csornán került sor.

 • Több év kihagyás után ismét megrendezték a Beledi Pünkösdi Fesztivált

  A beledi pünkösdi fesztivál intézménnyé nőtte ki magát, ezért az önkormányzatnak nemcsak feladata, hanem kötelezettsége is vigyázni rá, ezért a jövőben is meg fogják rendezni – fogalmazott Major Jenő.

 • Emlékezetes, élményekkel teli gyermeknap Kapuváron

  Színvonalas, látványos, sokféle játékelemet felvonultató gyermeknapot tartottak Kapuváron. A megszokott, közkedvelt programok mellett a szervezők minden évben szolgálnak valami újdonsággal a kicsiknek és a nagyoknak.