Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A népszerű programok folytatását ígéri a régi-új igazgató

Az újonnan megválasztott igazgató eredményesnek tartja a szakkörök és a klubok működését, a színházi előadások látogatottságával pedig ugyanúgy elégedett. A siker további titka, hogy a civil szervezetekkel és a művészeti mozgalmakkal jó kapcsolatot ápolnak. Ingyenes rendezvényeikkel azokat a rétegeket célozták meg, akik a fizetős programokra nem tudnának eljönni. Ilyen például a gyapjúszövő, a csuhéfonó és a rajzszakkör. – A kapuváriak nagyon nyitottak a rendezvényekre és vevők az újdonságokra. A nyári fesztiválokra és a őszi-téli programokra mindig sokan eljönnek – mondta az intézményvezető, aki szeretné folytatni azokat a programokat, amelyeket a lakosság a korábbi években már megkedvelt. Némileg újdonságnak számít, hogy a jövőben kiszélesítenék az ismeretbővítő és képességfejlesztő felnőttképzési kínálatukat. Henye Zsuzsanna nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az ún. informális tanulási formák mellett a bizonyítványt adó képzésekbe is bekapcsolódnak.
A kapuvári városközpont korszerűsítésének szerves része a művelődési központ és környékének felújítása. A beruházás hivatalos átadásának időpontja október 15-re várható. Az igazgatónő bízik abban, hogy a kivitelező a tervek szerint fejezi be a munkálatokat, s a színházlátogatók már a megszépült épületben kezdhetik a legújabb évadot.
A következő öt évre megválasztott intézményvezetőnek a képviselő-testület támogatása azt jelzi, hogy a város elégedett az eddigi munkájával, és a jövőben is számítanak szakmai tevékenységére. A művelődési központ továbbra is érdeklődik a programokra és a szakkörökre látogatók véleménye iránt, mert a lakosság ajánlásait figyelembe véve még eredményesebb lehet a szabadidő hasznos megszervezése.
Beküldés dátuma: 1970. 01. 01.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.