Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A művészek várják a hálás közönséget

Mivel a csornai és környékbeli színházlátogató közönség a szívébe zárta a Turay Ida Színház társulatát, idén ugyancsak a Darvasi Ilona által alapított magánteátrum „hozza el” darabjait a Rábaközbe. A művészeknek nem kényszer a vidéki előadás, és örömmel vállalják, hogy hónapról hónapra fellépnek a művelődési központ színpadán.  Szalayné Galambosi Tímea az októberben induló évad előadásait ismertette televíziónknak. Az igazgatónő elmondta, hogy a hagyományos műfajok mellett a mostani ősztől különlegesebb produkciókat is terveztek. A holló árnyékában című történelmi krimi Hunyadi Mátyás udvarába repíti a nézőket. Paul Portner Hajmeresztő című darabja a bűnügyi társasjátékhoz hasonló szituációt teremt a színpadon. A Szellem a spájzban kísértetkomédiát az egyik soproni legenda ihlette, ezért a bérleten kívüli előadás a Löverekben játszódik. A klasszikus darabok közt szerepel a Van, aki forrón szereti cínű musical, valamint a Maga lesz a férjem kétfelvonásos zenés vígjáték is. Huszka Jenő Mária főhadnagy nagyoperettje a jövő esztendőben kerül terítékre. A József Attila Színházzal közösen bemutatásra kerülő produkcióban a nézők olyan kiváló színészekkel találkozhatnak, mint Kállay Bori és Benkóczy Zoltán, de a többi darab sem mellőzi a jobbnál jobb előadókat.
A Magyar Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Színház a fiatalabb korosztályt célozza meg, és a novembertől jövő áprilisig terjedő időszakban öt előadásból álló bérletsorozatával várja a tanulókat, akik a 10.30-as és a 14.00 órai időpontok közül választhatnak. Repertoárra kerül a Hófehérke és a hét törpe, valamint a Pinokkió, decemberben pedig a Betlehem csillaga című zenés mesejáték lesz látható. A Péter és a farkas táncbetétekkel egészül ki, a sort pedig az Illa berek mesedarab fogja zárni.
A csornai városi művelődési központ vezetője reméli, hogy a széles választékból mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző színvonalas színpadi produkciót. Aki pedig valamennyit szeretné megnézni, az kedvezményes áron bérletet is vásárolhat
Beküldés dátuma: 2012. 10. 17.

Kapcsolódó hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

További hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

 • Mozgalmas élet Vásárosfaluban

  Vásárosfalu önkormányzata lehetőségeihez képest jelentős összeggel támogatja a civileket, de nagy segítséget jelent a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összeg is.

 • A kónyiak óvják egészségüket

  Száznál több érdeklődő kísérte figyelemmel az idén megrendezett kónyi egészségnapot. A szakemberek örülnek annak, hogy az emberek egyre tudatosabban ügyelnek testi és lelki épségük megőrzésére.

 • Őszinte beszédre vágynak a csalódott emberek

  Szél Bernadett ígérete szerint 2018 áprilisában nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra készülhet az ország, amennyiben az LMP megkapja a szükséges számú szavazatokat.

 • A cél világos: továbbra se kelljen befogadni illegális migránsokat Magyarországra

  A több mint 1,7 millió aláírás megkérdőjelezhetetlenné teszi a kormány álláspontját: hazánk nem ért egyet Brüsszel migránsok betelepítésére vonatkozó tervével.