Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A mesék hozzájárulnak önmagunk megismeréséhez

Az Alpokalja Fertő-táj Vidékfejlesztési Egyesület olyan kiadvány elkészítését tervezi, mely mankóul szolgálhat az óvodapedagógusoknak, a könyvtárakban dolgozó, valamint a kultúrával foglalkozó szakembereknek,  s nem utolsósorban a gyermekeket nevelő szülőknek.

Horváth Tibor, az Alpokalja Fertő-táj Vidékfejlesztési Egyesület elnöke elmondta: Sok energiát fordítottak az „Örökségünk, Alpokalja – Fertő-táj” című kiadvány megjelentetéséhez, ugyannakor ennek sikerén felbuzdulva, és igazodva az oktatáspolitikához, mindig igyekeztek a lelkükön viselni a vidék örökségét és kultúráját. Ennek egyik legkiválóbb terepe a mesék és a mondák világa. Az újabb tematikus füzet elkészítésével a szakembereknek kívánnak segítséget nyújtani, ugyannakor az összeállításához az ő közreműködésükre lenne szükség. Ötletadóként a jelenlévők figyelmébe ajánlotta dr. Kádár Annamária mesepszichológiával foglalkozó előadását, melyre az Esterházy-kastély Marionettszínházában került sor.

© MOLNÁR TV. KFT.

Beküldés dátuma: 2014. 04. 07.

Kapcsolódó hírek

  • Jövőre még nagyobb tempóra kapcsolnak: folytatódik a mellékutak felújítása

    Több kormányzati ciklus alatt lehet csak rendbe tenni azokat a mellékutakat, amelyek feltétlenül megértek a korszerűsítésre – véli Gyopáros Alpár, aki a térségben élők türelmét kéri, bízva abban, hogy jövő tavasszal újabb felhatalmazást kapnak a választópolgároktól a folytatásra, hisz szeretnének a munka végére érni.

További hírek