Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A KSE versenyzői gyűjtik a dobogós eredményeket

A Kapuvári Sportegyesület  szakosztályai  az őszi szezonra meghirdetett valamennyi bajnokságra beneveztek. Az indulók között nincs jelentős változás, mert a korábban megszokott kategóriák  versenyzői készültek fel a megmérettetésekre: a karatésok, a kézilabdások, a táncosok, a hajómodellezők és a labdarúgók. A karatésok hozták régi formájukat, ami szerint több olyan jelentős versenyen is részt vettek, ahonnét dobogós helyezésekkel tértek vissza. A női kézilabdások a felkészülést követően több bajnoki mérkőzésen vannak túl, a hajómodellezők pedig a júliusi országos versennyel hívták fel  a széles nagyközönség figyelmét sportáguk jelentőségére. A serdülő korosztályos focisták nagyon jól szerepelnek az egyéni megyei 12 csapat részvételével megrendezett bajnokságon, az ifjúságiak pedig a megyei első osztály 19-es csoportjában az ötödik hely körül tartózkodnak. A labdarúgó szakosztály felnőtt  játékosai az ezüstéremért küzdöttek, ezért tőlük is hasonlóan jó folytatásban reménykedik a vezetőség. Varga András azonban leszögezte: a KSE nem fogalmazza meg konkrét elvárásait, hisz a cél nyilván náluk is a minél jobb eredmények elérése, de a reálisan megvalósítható helyezéseket a szakosztályoknál dolgozó szakemberekre bízzák, s mindezekhez az operatív és anyagi feltételeket az önkormányzat biztosítja.

Az elmúlt fél évszázad alatt sem volt olyan mérvű felújítás, mint amilyen megkezdődik a Kapuvári Sportegyesületnél.
Kapuvár korábban is próbálkozott azon a belügyminisztériumi pályázaton, amelyen forráshiányra hivatkozva nem juthattak előbbre. Idén siker koronázta a kezdeményezésüket, és támogatásra alkalmasnak találták a pályaművet. A sportlétesítmények felújítására elnyert 18 millió forint támogatást 4,5 millió forint önrésszel egészíti ki az önkormányzat. A pénzből megoldják a kiszolgáló épület tetőszigetelését és a nyílászárócserét, amelyektől jelentős rezsiköltség- csökkenést várnak. Az edzőpálya és a pályát körbevevő kerítés ugyancsak fel lesz újítva.
Beküldés dátuma: 2012. 11. 21.

Kapcsolódó hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

További hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

 • Mozgalmas élet Vásárosfaluban

  Vásárosfalu önkormányzata lehetőségeihez képest jelentős összeggel támogatja a civileket, de nagy segítséget jelent a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összeg is.

 • A kónyiak óvják egészségüket

  Száznál több érdeklődő kísérte figyelemmel az idén megrendezett kónyi egészségnapot. A szakemberek örülnek annak, hogy az emberek egyre tudatosabban ügyelnek testi és lelki épségük megőrzésére.

 • Őszinte beszédre vágynak a csalódott emberek

  Szél Bernadett ígérete szerint 2018 áprilisában nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra készülhet az ország, amennyiben az LMP megkapja a szükséges számú szavazatokat.

 • A cél világos: továbbra se kelljen befogadni illegális migránsokat Magyarországra

  A több mint 1,7 millió aláírás megkérdőjelezhetetlenné teszi a kormány álláspontját: hazánk nem ért egyet Brüsszel migránsok betelepítésére vonatkozó tervével.