Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A KSE versenyzői gyűjtik a dobogós eredményeket

A Kapuvári Sportegyesület  szakosztályai  az őszi szezonra meghirdetett valamennyi bajnokságra beneveztek. Az indulók között nincs jelentős változás, mert a korábban megszokott kategóriák  versenyzői készültek fel a megmérettetésekre: a karatésok, a kézilabdások, a táncosok, a hajómodellezők és a labdarúgók. A karatésok hozták régi formájukat, ami szerint több olyan jelentős versenyen is részt vettek, ahonnét dobogós helyezésekkel tértek vissza. A női kézilabdások a felkészülést követően több bajnoki mérkőzésen vannak túl, a hajómodellezők pedig a júliusi országos versennyel hívták fel  a széles nagyközönség figyelmét sportáguk jelentőségére. A serdülő korosztályos focisták nagyon jól szerepelnek az egyéni megyei 12 csapat részvételével megrendezett bajnokságon, az ifjúságiak pedig a megyei első osztály 19-es csoportjában az ötödik hely körül tartózkodnak. A labdarúgó szakosztály felnőtt  játékosai az ezüstéremért küzdöttek, ezért tőlük is hasonlóan jó folytatásban reménykedik a vezetőség. Varga András azonban leszögezte: a KSE nem fogalmazza meg konkrét elvárásait, hisz a cél nyilván náluk is a minél jobb eredmények elérése, de a reálisan megvalósítható helyezéseket a szakosztályoknál dolgozó szakemberekre bízzák, s mindezekhez az operatív és anyagi feltételeket az önkormányzat biztosítja.

Az elmúlt fél évszázad alatt sem volt olyan mérvű felújítás, mint amilyen megkezdődik a Kapuvári Sportegyesületnél.
Kapuvár korábban is próbálkozott azon a belügyminisztériumi pályázaton, amelyen forráshiányra hivatkozva nem juthattak előbbre. Idén siker koronázta a kezdeményezésüket, és támogatásra alkalmasnak találták a pályaművet. A sportlétesítmények felújítására elnyert 18 millió forint támogatást 4,5 millió forint önrésszel egészíti ki az önkormányzat. A pénzből megoldják a kiszolgáló épület tetőszigetelését és a nyílászárócserét, amelyektől jelentős rezsiköltség- csökkenést várnak. Az edzőpálya és a pályát körbevevő kerítés ugyancsak fel lesz újítva.
Beküldés dátuma: 2012. 11. 21.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Egy éve alakult újjá Kapuvár Város Fúvószenekara

  Az előrevivő céloknak megtartó ereje lehet egy amatőr csapat életében – mondta Kőszegi-Németh József.

 • Import helyett magyar hagyma kerüljön a boltokba

  Családi János a zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozó rábaközi gazdák jelenlegi helyzetét elemezte, de azt is elmondta, hogy milyen jövő várható az ágazatban.

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.