Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A kormánypárti városvezetés látványosabb eredményt érhet el

A jelölt többféle verziót hallott a helyhatósági voksolásról, s éppen ezért nem hiszi, hogy az urnánál megjelenők személyekről fognak dönteni. - A városban még olyan elképesztő dolgot is hallottam, hogy az egyik jelöltre azért kell szavazni, hogy magasabb legyen a nyugdíja. Nagy baj lenne, ha erről szólna a választás! A választás nem erről szól - hangsúlyozta a polgármesterjelölt. - A választásnak az a tétje, hogy az itt élőknek olyan városvezetőt, és olyan képviselő-testületi többséget sikerüljön  megválasztaniuk, amely a legtöbbet tud tenni a következő négy évben a  fejlődésért. Gyopáros Alpár szerint  Csorna fejlődött a legkevésbé a rendszerváltás óta a megyei települések közül. A kérdés az, hogy sikerül-e a településnek kivívnia azt a pozícióját, mely megilletné az adottságai alapján. Előnyt jelenthetne a földrajzi elhelyezkedés, a nemzetközileg is elismert minőségű gyógyvíz, s a rábaközi kisvárosban ráadásul becsületes és dolgozni szerető emberek élnek.  Csornának fel kellene zárkóznia az elkövetkezendő években, majd meg is kellene előznie az őt leköröző településeket, hogy végre elfoglalhassa méltó helyét megyénk városai között.
Gyopáros Alpár a róla terjengő pletykákkal kapcsolatban elmondta, hogy tizennégy éve vallja magát csornainak, s szerinte nemcsak őt sértik azokkal a vádakkal, melyek szerint nem idevalósi az, aki máshol született, hanem rajta kívül még sok-sok embert. A város által elismert és kitüntetett személyek között is többen vannak, akik nem itt látták meg a napvilágot, de szívvel-lélekkel dolgoztak Csornáért. A jelölt megjegyezte: ő, mint politikus, el kell hogy viselje a negatív kritikát, de a bántások nemcsak neki, hanem a többi hasonló cipőben járó embernek is szólnak. A megszólaló leszögezte: az a vezető tud a legtöbbet tenni a városért, aki egy nyelvet beszél a parlamenti többséggel. Most itt van a lehetőség, amit egyébként oly régóta hiányolnak a csornaiak, hogy az egymásra mutogató politikai oldalak helyett találkozzon a városvezetés és a kormány akarata. - Dr. Turi György szembehelyezkedik a kormányzat képviselőinek elképzeléseivel, így számomra kétséges, milyen eredményeket várhatnának tőle a csornai emberek. Stratégiában gondolkodunk, s mi ezeket a terveinket már megosztottuk a kormány szereplőivel. Maximális támogatásukról biztosítottak bennünket mind Orbán Viktor, mind pedig a Kormány ágazati képviselői - mondta a polgármesterjelölt.
(A Rábaközi Magazin szeptember 29-i számából. Honlapunkon megjelent: ugyanaznap)
Beküldés dátuma: 2010. 09. 29.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.