Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A kicsiktől a nagyokig mindenkihez szólnak a csornai intézmények programjai

Az Európai Unió, valamint az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával  megvalósuló projekt részleteit Szalayné Galambosi Tímea, a csornai kulturális intézmény igazgatója ismertette. A 2012 februárjáig tartó program lényege, hogy fokozza a felnőttek tanulásra való hajlandóságát, ösztönözze a társadalmi aktivitást, valamint hozzájáruljon a közművelődési intézmények minél szélesebb körű oktatási és nevelési szolgáltatásinak fejlesztéséhez.
A beledi mikrotérségi központ gesztorságával létrehozott konzorcium tagjai: a csornai Városi Művelődési Központ és Könyvtár, a Csornai Általános és Művészeti Iskola, Óvoda, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium, a Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, a Kossuth Lajos Szakiskola, valamint a Szociális és Gyermekjóléti Központ. Utóbbi intézmény munkatársainak közreműködésével a jeles napokhoz kapcsolódóan szerveznek aktuális programokat, mint a legutóbbi húsvéti játszóházat.
Beküldés dátuma: 2011. 04. 20.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.