Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A kezdő focistákat a feljebb jutás motiválhatja

A Beledi Sportegyesület megyei I. osztályú bajnokságon részt vevő labdarúgói korán elkezdték az őszi szezonra való felkészülést. Az időben végrehajtott átigazolások miatt már nyáron szinte teljes létszámmal kezdték el a munkát. A csapatot erősítik azok a focisták, akik korábban is beledi színekben játszottak, de a környékről is szereztek néhány fiatalt. A Nyúlon elszenvedett vereség után a fiúk összekapták magukat, így a Petőháza  ellen vívott meccs első félidejében egyértelműen Belednek állt a zászló, s mivel a második fordulóban több helyzet is kimaradt, még nagyobb arányú győzelemre számíthattak volna.
Miután a vezetőség mandátuma lejárt, átalakították a szervezetet, így a régiek mellé új tisztségviselők is érkeztek. Ügyvezető elnökként Jakab Zoltán tevékenykedik, a fáradhatatlanul dolgozó Gál Pétert kinevezték labdarúgó szakosztályvezetőnek, aki már eddig is rengeteg szponzort szerzett a csapatnak. A  pálya a törekvéseknek megfelelően, rendezett állapotban várja a játékosokat és a szurkolókat, a reklámfelületek értékesítéséből pedig további bevételekre számíthatnak. Az utazási költségeket eddig is elő tudták teremteni, s remélhetőleg a felszerelésre is lesz mindig pénz. Prim László technikai vezető feladata a játékengedélyek megszerzése, az játékos igazolások figyelemmel kísérése, a mérkőzések előtti jegyzőkönyv vezetése, valamint a focisták frissítőjéről való gondoskodás, s ezekenkívül ami épp adódik. Az egyesület minél több iskolás korú fiatalt szeretne látni a focipályán, hogy kedveljék meg  a sportágat, mert az elnökség továbbra is helyi játékosokkal bővítené a csapatot.
Beküldés dátuma: 2013. 09. 04.

Kapcsolódó hírek

  • Jövőre még nagyobb tempóra kapcsolnak: folytatódik a mellékutak felújítása

    Több kormányzati ciklus alatt lehet csak rendbe tenni azokat a mellékutakat, amelyek feltétlenül megértek a korszerűsítésre – véli Gyopáros Alpár, aki a térségben élők türelmét kéri, bízva abban, hogy jövő tavasszal újabb felhatalmazást kapnak a választópolgároktól a folytatásra, hisz szeretnének a munka végére érni.

További hírek