Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A kapuváriak szeretik városukat, amit ország-világ előtt megmutattak

Hámori György az ország különböző pontjáról kapja a szívből jövő gratulációkat, miután a Kapuvárhoz valamilyen módon kötődő vagy az innen elszármazott nézők láthatták a települést a közmédiában.

Kapuvár tavaly is benevezett az „Itthon vagy - Magyarország, szeretlek” programsorozatra, mely idén olyan jól sikerült, hogy a közmédia élő kapcsolásban számolt be a rábaközi településen történtekről. A borongós idő sem zavarta a délelőtti közvetítést, ebéd utánra pedig az időjárás is jobb formáját mutatta. Az MTV az ország öt különböző helyszínéről adott képes tudósítást a nevezetes napon. A kapuváriak olyannyira kitettek magukért, hogy a Duna Tévében és a közmédia esti híradójában is láthattuk őket. 

– A közösségi összefogásban nagyon nagy erő van, és mindenki tudásának legjavát adta, ezért színvonalasak voltak a programok. Köszönöm a szervezőknek és résztvevőknek a közreműködést – fogalmazott Hámori György, aki természetesnek tartja, hogy a város 2015-ben ismét benevez a programsorozatra.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 06.

További hírek

 • Tárgyi emlékek, festmények a Beledi Pünkösdi Fesztivál idején

  Eleink tisztelték a természetet, ismerték annak rendjét, megfigyeléseikkel megjósolták a várható időt, vagy milyen lesz az adott év termése – ezekkel a szavakkal ajánlotta az érdeklődők figyelmébe Árvai Eszter a pünkösdi fesztivál alkalmából összeállított helytörténeti kiállítást.

 • Megyei Széchenyi iskolák találkozója Csornán

  1995-ben Kajos László egykori iskolaigazgató, valamint Gecsei Edit nyugalmazott magyartanár kezdeményezésére tartották meg először a Széchenyi nevét felvett intézmények megyei találkozóját, melyet a közösségteremtés, a hagyományápolás, és a kulturális programok megrendezése céljából hozták létre.

 • Széchenyi iskolák évről évre visszatérő rendezvénye

  A Kapuvár Térségi Általános Iskola diákjai és pedagógusai is részt vettek a nagy múltra visszatekintő megyei Széchenyi iskolák találkozóján, melyre 2022-ben Csornán került sor.

 • Több év kihagyás után ismét megrendezték a Beledi Pünkösdi Fesztivált

  A beledi pünkösdi fesztivál intézménnyé nőtte ki magát, ezért az önkormányzatnak nemcsak feladata, hanem kötelezettsége is vigyázni rá, ezért a jövőben is meg fogják rendezni – fogalmazott Major Jenő.

 • Emlékezetes, élményekkel teli gyermeknap Kapuváron

  Színvonalas, látványos, sokféle játékelemet felvonultató gyermeknapot tartottak Kapuváron. A megszokott, közkedvelt programok mellett a szervezők minden évben szolgálnak valami újdonsággal a kicsiknek és a nagyoknak.