Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A kapuvári kertbarátok készülnek a jó időre

A kertésztechnikus örömmel jegyezte meg, hogy érdeklődés mutatkozik az egyesület munkája után, mert néhány fővel nőtt a taglétszám. 2010-re nem terveznek nagyobb változásokat, és a megszokottak szerint, minden hónap első csütörtökén várják a foglalkozások résztvevőit. Az elnökség úgy gondolja, hogy az évi tizenkét találkozó bőven elég arra, hogy a zöldség-, a gyümölcs- és a dísznövénytermesztők, vagy a hobbi kertészek választ kapjanak felmerült kérdéseikre. Pintér László a dísznövények tartásában szerzett leginkább tapasztalatokat, de ettől függetlenül a kertészkedés minden területén jól feltalálja magát. Szükség is van erre, hiszen unokákkal együtt kibővült tíztagú családja szívesen fogyasztja a maguk által termesztett otthoni finomságokat. 
Jó gazda mindenhez ért alapon Pintér úr még a pénzügyi törvényekbe is beleásta magát némileg, mert azt fejtegette, hogy a tavaly meghívott előadóik többsége nem számlaképes, ennek hiányában pedig nem tudják honorálni segítségüket; pedig ők nagy örömmel fogadnák a Kapuvárra érkező szaktekintélyeket, amire valószínű lenne is igény.
Beküldés dátuma: 2010. 02. 11.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.