Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A harcművész a világkupa második helyezettje

A versenyidőszak közepén is túl vannak a Kisalföldi Shaolin Kun-Fu Egyesület csornai tanulói. A szeptember végi országos bajnokság Érden megrendezett második fordulóján két csornai versenyző indult. A junior kategóriás Kohut Viktória formagyakorlatban mérette meg magát, de ötödik helyezése nem lett elég a továbbjutáshoz. Neki jövőre javítania kell a teljesítményén, s a tervek szerint formagyakorlatból és  küzdelemből is többen fognak benevezni a versenyekre.  Horváth Bianka küzdelemben vett részt az 56 kg-osok kategóriájában, s eredményei alapján bejutott a novemberi döntőbe.
Némi csalódást hozott a csornaiaknak az őszi időszak fő versenyének számító, szintén Érden megtartott rangadó. A több ország részvételével megrendezett világkupára az előre jelzettnél jóval kevesebben jöttek el, így a - 56 kg-osok kategóriájábn Biankának egyszerűen nem akadt ellenfele. A csornai versenyző kénytelen volt beállni a - 60 kg-osok közé. Cser István edző szerint Bianka minden tőle telhetőt megtett, de bejött a papírforma: a döntőben egy visszavonulóban lévő, több éves rutinnal rendelkező ellenfele győzedelmeskedett. Horváth Bianka nincs elkeseredve, mert rengeteg tapasztalatot szerzett. Például másodszor vehetett részt nemzetközi versenyen, amelynek nemcsak a lebonyolítását látta, hanem a többi formagyakorlatot is megfigyelhette. Nagyon erős a külföldi mezőny, de a csornai versenyző úgy ítéli meg, hogy önmagához képest sokat fejlődött.
Beküldés dátuma: 2013. 11. 15.

Kapcsolódó hírek

  • Jó ütemben halad a mellékúthálózat-fejlesztési program

    2021 végéig összesen 2500 kilométernyi mellékúthálózat fog megújulni országszerte. Tavaly indult a településeket összekötő állami mellékút-hálózati fejlesztések programja – mondta Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő, aki sajtótájékoztató keretében ismertette az alsóbbrendű utak rendbe tételét.

További hírek