Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A Fidesz-KDNP-Fidelitas választási szövetség jelöltjei Kapuváron

- Ezért nagyon fontos, hogy a következő testületbe is olyan emberek kerüljenek be, akik ezt a munkát már elkezdték és tisztában vannak a célkitűzések eléréséhez vezető feladatokkal - hangzott a polgármesterrel készült interjúban. A Fidesz-KDNP-Fidelitas választási szövetség elsősorban ezt tartotta szem előtt, amikor kiválasztotta a képviselőjelölteket. Tapasztalt, az önkormányzatiságban jártas személyeket próbálnak indítani az egyes körzetekben.
Az 1-es számú körzetben (mely magában foglalja Öntésmajort is) Cserpes Sándort indítja a Fidesz-KDNP-Fidelitas. A polgármester szerint őt nem nagyon kell bemutatni a házhelyieknek, hiszen a második ciklusát dolgozta végig. Az egyik leglelkesebb képviselő, aki napi szinten tartja a kapcsolatot választóival, s nagy része van abban, hogy megújult a városrész.
A 2-es körzetben dr. Hoffer Imre személyében, szintén ismerőssel találkoznak a választók, akik iránt megkérdőjelezhetetlen a jelölt elkötelezettsége. Lelkesedését és alázatos hozzáállását nemcsak orvosi munkájában, hanem közösségi tevékenységében is bizonyította.
A lakótelepet magában foglaló 3-as körzetben Licskai Lászlót indítja a szövetség. A jelölt egy ciklus kivételével a rendszerváltás óta testületi tag. A háttérmunkában résztvevő, mentalitásánál és hiténél fogva csendes modorú képviselőre mindig lehet számítani.
A 4-es választókerületben teljesen új jelöltre szavazhatnak a gartaiak. Az eddig reflektorfénybe nem került Császár Vajk külsős bizottsági tagként tevékenykedett, ezért nem  ismeretlen az önkormányzati munka számára. A jelölt hatékonyan közreműködött a választási szövetség eddig elért eredményeiben.
Az 5-ös választókörzetben háziorvosként praktizált dr. Puhl Imre, napjainkban pedig nyugdíjasként kamatoztatja az egészségügyben szerzett tapasztalatait, ezért az őt indító szövetség számít a munkájára.
A 6-os körzetben Németh Csóka Gábor méreti meg magát. Az alpolgármester előző ciklusban végzett tevékenysége jól ismert, s Hámori György válláról sok olyan feladatot levett, mellyel a városvezető a pályázatok ütemezésére koncentrálhatott.
Szintén meghatározó szerepet töltött be az előző négy évben a 7-es választókerület képviselőjelöltje. Dukai Miklós révén kiváló együttműködés jött létre a kapuvári egyház és a 2006-ban felállt önkormányzat között. Továbbá az ő érdemeit mutatja a MEDOSZ-pályán létrejött lovasparadicsom.
A 8-as körzetben a város másik alpolgármestere, Kóczán Zoltán fog indulni. Hámori György szerint az elért eredmények igazolják azt, hogy a tisztséget ketten is betöltötték. A városvezető úgy véli, hogy a településnek bőven megérte a polgármestert helyettesítő személyek bérének kifizetése, mert jóval többet dolgoztak, mint amennyi honoráriumot kaptak a négy évben.
A nyilatkozó jó szívvel ajánlotta a kapuvári nézők és egyben a választópolgárok figyelmébe a bemutatott jelölteket, de essen szó arról is, hogy az újrázó Hámori György a Fidesz-KDNP-Fidelitas szövetség polgármesterjelöltje. Mivel ő beszélt a többeikről, magáról külön szót nem ejtett, de nincs is rá szükség, hiszen nyitott könyv mindenki előtt eddig végzett tevékenysége, s az általa vezetett képviselő-testület olyan  példaértékű munkát végzett, mely sokak számára követendő lehet a jövőben. (A Rábaközi Magazin szeptember 29-i számából. Honlapunkon megjelent: ugyanaznap)Beküldés dátuma: 2010. 09. 29.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.