Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A csapatküzdelem összekovácsolja a kicsiket

A rendezvényt a helyi önkormányzat mellett számos vállalkozó támogatja. A gyerekek minden évben nagy örömmel készülnek az egyéni és csoportos sorversenyekre – mondta Farkasné Kovács Andrea tagintézmény-vezető. A hosszabb és rövidebb távú futások, valamint az összetettebb feladatok jól kifárasztották a gyerekeket, akik a végsőkig becsületesen küzdöttek. Az ikrényi intézmény csemetéin kívül eljöttek a megmérettetésre az abdai, a bezi, a börcsi, a győrsövényházi, a fehértói és a kónyi óvodások. Az óvónők fontosnak tartják, hogy már gyermekkorban kialakuljon az a fajta egészséges küzdőszellem, amely később is el fogja őket kísérni.
A kónyi Rebenák István elkísérte gyermekét a programra. Hangja nehezen szűrődött át a gyermekek zsivaján, de véleményét azért elmondta: jónak tartja az összejövetelt, mert a mozgás csak használ a kicsiknek, akik korán megtanulják az összjátékot, hisz a társakra is oda kell figyelni. Óvodáskorú csemetéje a nagy nap reggelén jóval korábban felkelt, annyira izgatott volt. Nagy Bence szurkolóként érkezett a sportcsarnokba, de elárulta, hogy rengeteget gyakoroltak a megmérettetésre. A kónyi kisfiú kedveli a futást és a kosárlabdát, ezért barátjával gyakorolják a célbadobást. – Ha sikerül, akkor kis bajnok leszek! – mondta lelkesen az óvodás.
Körmendi Ivett gyermeke a győrsövényházi óvodából jött át az ikrényi rendezvényre. A család csak két éve költözött a településre, ezért először vettek részt az oviolimpián. Kislánya boldogan vegyült el társai között. Az anyuka úgy véli, hogy gyermeke a sportverseny révén még hamarabb megtalálja helyét a csapatban.

Beküldés dátuma: 1970. 01. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.