Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A cégekre nehezedő adó csökkentése növelheti a befektetői kedvet

Dr. Semjén Zsolt szerint a kormány által bevezetett példátlan adócsökkentés (cégek társasági adója) lehetővé teszi a magyar vállalkozásoknak, hogy újabb befektetéseket kezdeményezzenek. Példának említette az Új Széchenyi-tervet, melyben olyan állami támogatások kaptak helyet, amelyek kifejezetten a munkahelyteremtést szolgálják. Az elkerülő út hiányával kapcsolatban dr. Semjén Zsolt megjegyezte: nem annyira az autópályákra helyezik a hangsúlyt, hanem a településeket tehermentesítő körgyűrűkre. Az előző kormány idejében a külföldi és a hazai magántőke bevonásával készült autópályáknak megvan a maga böjtje, mert a befektetők túl nagy profit reményében szálltak be az útépítésbe, mely hosszú távon  nagy tehertételt jelent az országnak – mondta a politikus.
Beküldés dátuma: 2011. 09. 14.

Kapcsolódó hírek

 • Élményekben gazdag szünidő

  Beledben évről évre több nyári tábort szerveznek az iskolásoknak. Legutóbb az egyesített szociális központ turnusán részt vevő gyerekekkel beszélgettünk nyári élményeikről.

További hírek

 • Élményekben gazdag szünidő

  Beledben évről évre több nyári tábort szerveznek az iskolásoknak. Legutóbb az egyesített szociális központ turnusán részt vevő gyerekekkel beszélgettünk nyári élményeikről.

 • Negyven éve szolgálja a híveket

  Radó Tamás régóta bejáratos a templomokba, hiszen kántor édesanyja babakocsival tolta be a szent hely valamelyikébe.

 • Ágyúszó és fegyverropogás Kapuváron

  Harmadik alkalommal került megrendezésre a Kapu-Vára Fesztivál, melybe új színt, illetve ízeket hozott a Kapu Vári Bogrács Mustra.

 • Táborozó gyerekek Csornán

  A Csornai Szociális és Gyermekjóléti Központ sikeresen indult az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány pályázatán.

 • Az olvasók friss irodalomra vágynak

  – A könyvtárak a mai világban az egyes területek fejlesztésén túl arra törekednek, hogy a közvetlen könyvtárhasználatba ne következzen be nagy visszaesés – fogalmazott a beledi intézmény vezetője, aki szerint jelen viszonyok között mindez komoly erőfeszítést jelent.