Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

24 órás sportnap Beleden

Egyszerű, de nemes céllal kezdeményezte 24 órás sportnapját a Beled Ifjúságáért Egyesület, valamint az ifjúsági klub: az egészséges életmódra és a sport szeretetére kívánták ráirányítani a figyelmet. Major Gábor elmondta: az volt a szándékuk, hogy megkedveltessék a város és a térség fiatalabb korosztályával a mozgást, ezért többféle programot szerveztek a beledi sportcsarnokban. Egyértelmű, hogy a legnépszerűbb a foci lett - jegyezte meg Nyerges Dávid, hozzátéve: ezenkívül kézilabda, pingpong, csocsó és darts-versenyt rendeztek. Kapuvárról, Mihályiból, Gyóróból, Rábapordányból, Farádról és Répcelakról érkeztek a játékosok, a házigazda belediek pedig több korosztályban is indítottak versenyzőket.

Beküldés dátuma: 2011. 03. 09.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.