Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

24 órás sportnap Beleden

Egyszerű, de nemes céllal kezdeményezte 24 órás sportnapját a Beled Ifjúságáért Egyesület, valamint az ifjúsági klub: az egészséges életmódra és a sport szeretetére kívánták ráirányítani a figyelmet. Major Gábor elmondta: az volt a szándékuk, hogy megkedveltessék a város és a térség fiatalabb korosztályával a mozgást, ezért többféle programot szerveztek a beledi sportcsarnokban. Egyértelmű, hogy a legnépszerűbb a foci lett - jegyezte meg Nyerges Dávid, hozzátéve: ezenkívül kézilabda, pingpong, csocsó és darts-versenyt rendeztek. Kapuvárról, Mihályiból, Gyóróból, Rábapordányból, Farádról és Répcelakról érkeztek a játékosok, a házigazda belediek pedig több korosztályban is indítottak versenyzőket.

Beküldés dátuma: 2011. 03. 09.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.