Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

20 éve sikerre ítélve: Ton + dach, vagyis agyag és tető

Az évforduló kiemelkedő dolog a cég életében, hiszen a sikerekben és gyarapodásban eltöltött két évtized még az emberi lépték szerint is nagy idő – mondta Kató Aladár vezérigazgató. Tovább folytatva közölte: A békéscsabai és a tatai gyáregységekkel kiteljesedett konszern hazánkban 350 munkatársat foglalkoztat, és itteni éves árbevételük a válság ellenére is 9 milliárd forintra rúg (azt megelőzően 14 milliárd forint volt). Termékpalettájukon különböző színű és formájú égetett agyagcserép szerepel. Ezt a kombinációt egyetlen magyar gyártó sem képes előállítani. A magas minőséget és esztétikumot képviselő, rendkívül nagy fajtaválasztékban kínált árucikkek az összes vásárlói igényt kielégítik – tette hozzá a 36 éves szakmai múlttal rendelkező vezető.

A válság a Tondach gyárait sem kerülte el, de a környező országok építőanyag kereslete lényegesen szerényebb mértékben csökkent, mint Magyarországon. Az évente 450 millió tetőcserepet és 250 millió téglaegységet előállító,  250 millió eurós árbevételt produkáló Tondach annak az osztrák cégcsoportnak tagja, amely Ukrajnát kivéve tíz közép-kelet-európai országban vetette meg a lábát. Termékeik minőségét több mint három évtizedre garantálják, és a Tondach cserepei ennek a dupláját is bírni fogják.

Csorna említése ebben az esetben márkát jelez, és a vásárlót nem kell sokat győzködni arról, hogy megbízható terméket  ajánlanak a figyelmébe.
A magas vastartalommal rendelkező, kiváló alapanyagból készülő csornai cserépnek jó híre van a Rábaközben, és hetven-nyolcvan esztendő múltán is csak esztétikai okok miatt szokták lecserélni – fogalmazott Kató Aladár. Beküldés dátuma: 1970. 01. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.