Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

10 éves a csornai Rákóczi-óvoda

Az Ibolya csoportba járó Rasztovich Gergő legjobban a várépítést és a társasjátékot kedveli az óvodában, de társaival fogócskázni és homokozni is szokott. Molnár Domonkos szintén az Ibolya csoport tagja már a reggeli induláskor elhatározza, hogy aznap mivel fog játszani. A Harangvirág csoportból Nyíri Anna beszélgetett kollégánkkal. A kislány nagyon szeret rajzolni, s legszívesebben várat ábrázol az óvodai foglalkozáson. További kedvence a homokozás és a  szivacs kézilabda.
Bősze Péter sok barátra tett szert az óvodában, ezért az iskolát is a Rákócziban folytatta. A sportot kedvelő tanulónak számtalan lehetősége kínálkozott a mozgásra. Élete első kupáját nagycsoportos korában kapta az oviolimpián való eredménye alapján. Varga Noémi a Rákóczi-óvodában kezdte, s ma már végzős nyolcadikas diák. A Hunyadi-iskola rendészeti tagozatán továbbtanuló lány hobbiszinten kézilabdázik. Jó dolognak tartja, hogy már az óvodában megismerhette a tanító néniket, és a kicsi korban kialakult barátság az általános iskolában is végigkísérte. Noémi ha újból kezdenek, megint a Rákóczit választaná.
Sipőcz Ildikónak az óvodáról vannak tapasztalatai, hiszen kislánya idén szeptemberben lesz elsős a Rákócziban. A szülő abban bízik, hogy az iskolában is olyan szeretetetben lesz része gyermekének, mint amilyen az óvodában körülvette. A család fontosnak tartja a vallásos nevelést, melyet szerintük minél előbb meg kell kezdeni. Győri Gáborné mindhárom gyermekét a Rákócziba íratta be, mert azt szerette volna, hogy a családhoz hasonló közegben legyenek a kicsik. Mivel elégedettek voltak a színvonallal, a két kisebbnek is ezt az óvodát választották. – Aki ezt az intézményt választja, annak nagy megelégedésére fog szolgálni – mondta az anyuka.
Beküldés dátuma: 2011. 06. 15.

Kapcsolódó hírek

 • Tárgyi emlékek, festmények a Beledi Pünkösdi Fesztivál idején

  Eleink tisztelték a természetet, ismerték annak rendjét, megfigyeléseikkel megjósolták a várható időt, vagy milyen lesz az adott év termése – ezekkel a szavakkal ajánlotta az érdeklődők figyelmébe Árvai Eszter a pünkösdi fesztivál alkalmából összeállított helytörténeti kiállítást.

További hírek

 • Tárgyi emlékek, festmények a Beledi Pünkösdi Fesztivál idején

  Eleink tisztelték a természetet, ismerték annak rendjét, megfigyeléseikkel megjósolták a várható időt, vagy milyen lesz az adott év termése – ezekkel a szavakkal ajánlotta az érdeklődők figyelmébe Árvai Eszter a pünkösdi fesztivál alkalmából összeállított helytörténeti kiállítást.

 • Megyei Széchenyi iskolák találkozója Csornán

  1995-ben Kajos László egykori iskolaigazgató, valamint Gecsei Edit nyugalmazott magyartanár kezdeményezésére tartották meg először a Széchenyi nevét felvett intézmények megyei találkozóját, melyet a közösségteremtés, a hagyományápolás, és a kulturális programok megrendezése céljából hozták létre.

 • Széchenyi iskolák évről évre visszatérő rendezvénye

  A Kapuvár Térségi Általános Iskola diákjai és pedagógusai is részt vettek a nagy múltra visszatekintő megyei Széchenyi iskolák találkozóján, melyre 2022-ben Csornán került sor.

 • Több év kihagyás után ismét megrendezték a Beledi Pünkösdi Fesztivált

  A beledi pünkösdi fesztivál intézménnyé nőtte ki magát, ezért az önkormányzatnak nemcsak feladata, hanem kötelezettsége is vigyázni rá, ezért a jövőben is meg fogják rendezni – fogalmazott Major Jenő.

 • Emlékezetes, élményekkel teli gyermeknap Kapuváron

  Színvonalas, látványos, sokféle játékelemet felvonultató gyermeknapot tartottak Kapuváron. A megszokott, közkedvelt programok mellett a szervezők minden évben szolgálnak valami újdonsággal a kicsiknek és a nagyoknak.