Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

"Érdemes diákok" a csornai Rákócziból

Varga Beáta első osztályos koruk óta ismerte és tanította a gyerekeket, ezért nagyon a  szívéhez nőttek, mintha már a sajátjai lennének. - Négy éve vagyok az osztályfőnökük, és természetesen nagyon nagy büszkeséggel tölt el, hogy hárman is átvehették a városi elismerést. Az egész tantestület egy emberként áll a gyerekek mögött - jelentette ki a pedagógus. - Mindnyájan azon dolgozunk, hogy tudással és emberi értékekkel felvértezve bocsássuk őket útjukra. Külön is szeretném kiemelni áldozatos munkáját Fehér Lászlóné igazgató asszonynak, aki az egész iskola érdekében fáradozik, valamint a két alsó tagozatos osztályfőnököt: Gulyás Zsoltnét és Rasztovich Miklósnét, akik elindították a diákokat - fogalmazott az osztályfőnök, majd hozzátette: - Minden pedagógus nevében mondhatom, hogy a mai világban  nehéz a gyerekeket nevelni, és a valódi emberi értékeket átadni. Bízom abban, hogy a jövő fog majd igazolni bennünket, és tanítványaimból sikeres és boldog emberek lesznek. Nagyon nehéz a búcsú, ugyanakkor büszke vagyok arra, hogy ilyen tanítványaim lehettek, és remélem, lesz még lehetőségem arra, hogy ilyen osztályközösség élén állhassak.

A nevelő után megszólaltak a diákok is: Varga Luca arról beszélt, hogy az iskolától nemcsak tudást, de emberi értékeket is kapott, ami nagyon fontos számára, mert megtanulta, hogyan kell küzdeni a céljai eléréséhez. - Szaktanárainkhoz bármikor fordulhattunk, ha segítségre volt szükségünk, mindig kiálltak mellettünk, ezért sokat köszönhetünk nekik. Ezúton is szeretném megköszönni a nyolc év kitartó munkáját - búcsúzott az iskolától Luca. 
Varga Fruzsinát örömmel tölti el, hogy nyolc éven át lehetett ilyen kiváló osztályközösségnek a tagja. - Az évek során egyre összetartóbbak lettünk. Igaz, minden esztendőben érkeztek új tanulók, de őket nagy szeretettel befogadtuk - mesélte a diáklány. - A bálok, a farsangok, a diáknapok mindannyiunk számára emlékezetes pillanatok maradnak. Nehéz a búcsú, de a kapcsolatot ezután is tartani fogjuk - hangzott az interjúban.
Huszka Eszter szintén jó emlékekkel távozik az alma materből.  - Osztályfőnökünk mindig kiállt mellettünk, és vigyázó tekintete a jó útra terelt minket. Ha segítségre volt szükségünk, mellettünk volt, és hatalmas erőt adott a problémák megoldásához. Ezúton szeretném megköszönni a nyolc éven át tartó figyelmességét - mondta a most már volt rákóczis diák.

Beküldés dátuma: 2010. 07. 14.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.