Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

"Az amatőr fociban mindenki játszani szeretne"

Prim László a győri MÁV-DAC-nál kezdett focizni, melynek serdülő és ificsapatában játszott. Tanulmányainak befejezése után visszakerült Beledre, ahol a helyi sportegyesület, majd Rábakecöl csapatát erősítette. A középpályás, később csatár és védő legnagyobb futballeredménye, hogy bekerültek a megyei I.-be. Annak idején jobban vonzotta a fiatalokat a meccs, mert kevesebb szórakozási lehetőségük volt. Sajnos a nézőszám szintén megcsappant: régen négy-ötszáz szurkoló is ellátogatott a mérkőzésekre, sőt, a Beled-Csorna rangadóra nyolcszáz-ezer fős közönség is kíváncsi volt.
A fiúk keddi és pénteki napokon tartják az edzéseket, s mióta Bertha Sándor a vezetőedző, az elmúlt időszakhoz képest elég sokan megjelennek az esti tréningeken. A szakosztályvezető elégedett az öltöző állapotával,  a pályát sem tartja rossznak, de a talaj szerkezetén  szeretne javítani. Az amatőr fociban mindenki játszani szeretne, ezért néha el kell simítani a belső feszültséget, hiszen egyszerre csak tizenegy játékos lehet a pályán – jegyezte meg Prim László. – Rábakecöl, Dénesfa, és Mihályi között mindig is megvolt a rivalizálás. Nem lehet azt alapul venni, hogy hányadik helyet foglalják el ezek a csapatok, mert ilyenkor  mindenki nyerni szeretne – hangzott az interjúban. A zömében fiatalokból álló beledi focisták edzőjük szerint bárkit képesek megverni, de ugyanígy könnyen ki is kaphatnak. A beledi SE játékosai mindenesetre a labdarúgó megyei első osztály legjobb három helyének valamelyikét célozzák meg. Prim László elmondta, hogy konkrét változtatást nem terveznek, és bízik benne, hogy a bajnokság végéig képesek lesznek egyben tartani a csapatot.
Beküldés dátuma: 2011. 06. 08.

Kapcsolódó hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

További hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

 • Mozgalmas élet Vásárosfaluban

  Vásárosfalu önkormányzata lehetőségeihez képest jelentős összeggel támogatja a civileket, de nagy segítséget jelent a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összeg is.

 • A kónyiak óvják egészségüket

  Száznál több érdeklődő kísérte figyelemmel az idén megrendezett kónyi egészségnapot. A szakemberek örülnek annak, hogy az emberek egyre tudatosabban ügyelnek testi és lelki épségük megőrzésére.

 • Őszinte beszédre vágynak a csalódott emberek

  Szél Bernadett ígérete szerint 2018 áprilisában nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra készülhet az ország, amennyiben az LMP megkapja a szükséges számú szavazatokat.

 • A cél világos: továbbra se kelljen befogadni illegális migránsokat Magyarországra

  A több mint 1,7 millió aláírás megkérdőjelezhetetlenné teszi a kormány álláspontját: hazánk nem ért egyet Brüsszel migránsok betelepítésére vonatkozó tervével.